در این پست از سایت آموزش بورس و فیلتر و اندیکاتور و تحلیل تکنیکال بورس starbourse.ir آموزش کامل استراتژی ابر ایچیموکو,بهترین استراتژی ایچیموکو در بورس و ارز دیجیتال را قرار دادیم . یکی از قوی ترین و بهترین استراتژی های موفق در بورس و فارکس و ارزهای دیجیتال استراتژی اندیکاتور ایچیموکو و ابر کومو می باشد . در ادامه از سایت استار بورس همراه ما باشید با آموزش کامل بهترین استراتژی ابر ایچیموکو و استراتژی معاملاتی موفق با ابر ایچیموکو …
آموزش استراتژی معاملاتی موفق با اندیکاتور ایچیموکو
استراتژی خرید و فروش با ابر ایچیموکو در بورس و فارکس
اگر می خواهید از آموزش بهترین و قوی ترین استراتژی معاملاتی با استفاده از اندیکاتور ایچیموکو بهره مند شوید در کانال تلگرام سایت استار بورس به لینک زیر عضو بشید و در صورت لزوم به آیدی تلگرام من در تلگرام پیام ارسال کنید …
استراتژی با ایچیموکو
شرط اول: برای خرید تنکن کیجون را به سمت بالا قطع یا کراس کند و برای فروش تنکن کیجون را به سمت پایین قطع یا کراس کند.
شرط دوم:بهترین حالت برای ورود زمانی است که ابر کومو نازک باشد. اگر ابر کومو حال خیلی ضخیم باشد بهتر است وارد معامله نشویم.
شرط سوم: ابر آینده برای خرید باید صعودی و برای فروش باید نزولی باشد. اگر سنکو اسپنها هر دو در جهت معامله ما باشند بهتر است و نشان دهنده قدرت بیشتر بازار است.
شرط چهارم: چیکو باید در منطقه آزاد باشد و در میان کندلها نباشد. برای خرید چیکو باید بالای کندلها و برای فروش چیکو پایین کندلها باشد.
شرط پنجم: برای خرید قیمت حتما باید بالای تنکن سن و کیجون سن باشد و برای فروش برعکس اگر قیمت خیلی از کیجون فاصله گرفته باشد بهتره که منتظر پولبک بمانیم.
شرط ششم : نکته مهم این است که پس از برقرار شدن تمام شرایط فوق باید بالای High 26 دوره قبل وارد شد.
توجه داشته باشید که این استراتژی در صورتی که با نواحی حمایت و مقاومت و همچنین شکست خط روند ترکیب شود میتواند نتایج بسیار بهتری داشته باشد.
در تصویر زیر چارت پوند به فرانک را مشاهده میکنید. همانطور که میبینید به کمک این استراتژی دو موقعیت معاملاتی مناسب ایجاد شده بوده است.
ایچیموکو یکی از اندیکاتورهای پرکاربرد تحلیل تکنیکال است.
این اندیکاتور قابلیت ارائه خطوط حمایت و مقاومت، جهت و قدرت روند را دارد. همچنین با استفاده از ایچیموکو میتوان نقاط مناسب برای ورود یا خروج از سهم را مشخص کرد.
علاقهمندان به ایچیموکو اعتقاد دارند که این سیستم بهتنهایی میتواند تا حد زیادی نیازهای یک تریدر را برطرف میکند.
در این مقاله، سیگنال خرید و فروش به کمک عبور نمودارها در سیستم معاملاتی ایچیموکو را برایتان تشریح میکنیم.
۱. تعیین سیگنال ایچیموکو؛ با تحلیل عبور تنکانسن از کیجونسن
سیگنال خرید در ایچیموکو: تنکانسن، کیجونسن را رو به بالا قطع کند.
سیگنال فروش در ایچیموکو: تنکانسن، کیجونسن را رو به پایین قطع کند.
همانطور که در تصویر زیر مشاهده میکنید، زمانی که خط آبی (تنکانسن) خط قرمز (کیجونسن) را به سمت بالا قطع کند، سیگنال خرید ایچیموکو صادر میشود.
سیگنال خرید ایچیموکو: با تحلیل عبور تنکانسن از کیجونسن
به صورت برعکس نیز زمانی که خط آبی (تنکانسن)، خط قرمز (کیجونسن) را به سمت پایین قطع کند، سیگنال فروش صادر میشود.
سیگنال فروش ایچیموکو؛ با تحلیل عبور تنکانسن از کیجونسن
۲. تعیین سیگنال ایچیموکو؛ با تحلیل عبور سنکوها از یکدیگر
سیگنال خرید در ایچیموکو: سنکو A، سنکو B را به سمت بالا قطع کند.
سیگنال فروش در ایچیموکو: سنکو A، سنکو B را به سمت پایین قطع کند.
سیگنال ایچیموکو: با تحلیل عبور سنکوها از یکدیگر
همچنین به این نکته توجه داشته باشید که اگر در روند صعودی، شیب ابر کومو به سمت بالا باشد، نشاندهنده قدرت سهم در جهت صعود است.
ابر کومو چیست؟
همانطور که میدانید، ناحیه میان سنکو A و سنکو B، ابر کومو را تشکیل میدهند.
یعنی زمانی که سنکوها از یکدیگر فاصله بگیرند، ابر تشکیل میشود.
هرچه سنکوها از یکدیگر بیشتر فاصله بگیرند، ابر نیز پهنتر شده و هر چه سنکوها به یکدیگر نزدیکتر شوند،
از پهنای ابر کومو کاسته میشود. هر یک از این موارد تحلیل مربوط به خود را دارد که در ادامه با آنها آشنا میشویم.
انواع ابر:
با توجه به اینکه سنکو A بالای سنکو B قرار بگیرد یا سنکو B بالای سنکو A قرار بگیرد، دو نوع ابر خواهیم داشت.
ابر صعودی:
ابر صعودی به شرایطی اطلاق میشود که سنکو A بالا و سنکو B پایین باشد. در این حالت رنگ ابر سبز خواهد بود. در تصویر زیر، ابر صعودی مشخص شده است:
ابر صعودی
ابر نزولی:
ابر نزولی به شرایطی اطلاق میشود که سنکو A پایین و سنکو B بالا باشد. در این حالت رنگ ابر قرمز خواهد بود. در تصویر زیر ابر نزولی مشخص شده است:
ابر نزولی
یک سوال مهم! آیا میشود قیمت سهم نزولی باشد ولی ابر کومو صعود کند؟!
جواب سوال بله است؛ چرا که ممکن است روند بلندمدت قیمت، صعودی باشد، ولی سهم در کوتاهمدت نزول کند. بنابراین اگر سنکوها هر دو صعودی باشند یا نزولی، نمیتوان نتیجه گرفت که قیمت سهم در حال رشد یا افت است. به مثال زیر توجه کنید:
چگونه رشد یا نزول شارپ (سریع) را از ابرها بفهمیم؟
نکته دیگری که میتواند در تشخیص درست سیگنال ایچیموکو به ما کمک کند، بحث شناسایی رشد یا نزول سریع قیمت نماد است. برای اینکه بتوانیم رشد یا نزول در نمودار قیمتی را پیشبینی کنیم، میتوانیم از پهنی یا باریکی ابر کمک بگیریم.
در حالت کلی، پهنای کم ابر (نازک بودن ابر) میتواند نشانه برای یک صعود یا نزول قوی در قیمت سهم باشد. برای اینکه این امر محقق شود، قاعدتاً سنکو A و سنکو B به سمت یکدیگر همگرا میشوند.
حال از کجا بفهمیم به صورت صعودی است یا نزولی؟
اگر سهم به سمت بالا حرکت کند که همراه با عبور تنکانسن از کیجونسن و عبور سنکو A از سنکو B است، سهم رشد سریع به سمت بالا خواهد داشت و برای حرکت نزولی نیز برعکس این موضوع صادق است.
۳. تعیین سیگنال ایچیموکو؛ با تحلیل عبور چیکو اسپن از نمودار قیمتی
سیگنال خرید در ایچیموکو: چیکو اسپن، نمودار قیمت را به سمت بالا قطع کند.
سیگنال فروش در ایچیموکو: چیکو اسپن، نمودار قیمت را به سمت پایین قطع کند.
به بیان دیگر، زمانی که در اندیکاتور ایچیموکو، منحنی «چیکو اسپن» از نمودار قیمت به سمت بالا عبور میکند، یک سیگنال خرید برای سهم تلقی میشود. همچنین در جهت معکوس نیز زمانی که چیکو از بالا به نمودار قیمتی سهم برخورد کرده و به سمت پایین قطع کند سیگنال فروش است.
یک نکته درباره چیکو اسپن این است که چه زمانی که بالای نمودار قیمت است و چه زمانی که پایین آن است، اگر فاصله آن از نمودار قیمت زیاد باشد، نشاندهنده بالا بودن ریسک سهم و افزایش یا کاهش بیش از حد قیمت آن در مدت اندک است.
با این تفاسیر، با توجه به نمودار زیر میبینیم که چیکو اسپن هنگامی که از پایین به نمودار قیمت برخورد کرده، سیگنال خرید ایچیموکو و زمانی که از بالا به نمودار قیمتی نفوذ کرده، سیگنال فروش صادر کرده است.
سوال مهم! چرا در تصویر فوق، بین «نقطه برخورد» و سیگنال خرید یا فروش ایچیموکو، ۲۶ دوره فاصله وجود دارد؟
هر نقطه روی چیکو اسپن نشاندهنده قیمت بسته شدن نماد در ۲۶ دوره زمانی (مثلا ساعت، روز یا هفته) بعد است. به بیان دیگر این نمودار همان نمودار قیمت نماد، با ۲۶ دوره تاخیر است. بنابراین آخرین نقطه چیکو اسپن همواره ۲۶ دوره عقبتر از آخرین نقطه قیمت است.
به همین دلیل هنگامی که چیکو اسپن به نمودار قیمت نفوذ کرده و ما تصمیم به خرید یا فروش آن نماد بگیریم، در واقع در ۲۶ دوره بعد از نقطه برخورد، عمل خرید یا فروش را انجام دادهایم.