در این پست از سایت آموزش بورس و فیلتر و اندیکاتور و تحلیل تکنیکال بورس starbourse.ir استراتژی قدرتمند معامله با خط روند یا ترندلاین trendline در بورس و فارکس را قرار دادیم . آشنایی و یادگیری خط روند و ترندلاین اهمیت بسیار زیادی در تحلیل تکنیکال دارد . در ادامه از سایت استار بورس همراه ما باشید با آموزش کامل و جامع نحوه ترید و معامله کردن با استراتژی خط روند یا ترندلاین
سه استراتژی عالی برای معامله با خط روند (Trendline)
خط روند یا ترندلاین (Trendline) بهترین و رایجترین ابزار تحلیل تکنیکال است و اگر به درستی مورد استفاده قرار گیرد، میتواند عملکرد معاملهگر را ارتقا دهد.
در این مقاله میخواهیم با سه استراتژی قدرتمند معامله با خطوط روندی آشنا شویم.
اما قبل از اینکه استراتژیها را شروع کنیم، به خاطر بسپارید که خطوط روندی دو ویژگی کلیدی دارند:
اولاً حداقل بازار سه بار به آنها برخورد کرده و واکنش نشان داده، ثانیاً خط روندی هیچ وقت از بدنه کندل عبور نمیکند. خط روندی میتواند از روی دنباله کندل عبور کند، اما نباید از روی بدنه کندل عبور کرده باشد.
استراتژی شکست و برخورد مجدد (Retest)
استراتژی شکست و برخورد مجدد یکی از استراتژیهای محبوب و رایج میان معامله گران بازارهای فارکس و سهام است. با این حال از این استراتژی میتوان برای سایر بازارها مثل بازار ارز دیجیتال و معاملات بیت کوین استفاده کرد.
در این استراتژی بعد از اینکه خط روند فعال بازار را پیدا کردید، منتظر شکست خط روندی میمانید.
گاهی اوقات شاید بازار بعد از شکست خط روندی دیگر هیچگاه به آن برخورد نکند.
اما در اکثر مواقع بازار بعد از شکست خط روندی دوباره به آن برخورد میکند.
زمانی که بازار برخورد مجدد به خط روندی را انجام داد، بهترین زمان برای ورود به معامله است و باید در تایم فریمهای پایینتر به دنبال سیگنال بود.
خط روندی میتواند هم سیگنالی برای ورود به معامله باشد و هم محلی برای تعیین حد ضرر. معمولاً حد ضرر را در طرف دیگر خط روندی قرار میدهیم و خط روندی هم به عنوان مانعی عمل میکند که نمیگذارد حد ضرر فعال شود.
هر چقدر تعداد برخوردها به یک خط روندی بیشتر باشد، استراتژی شکست و برخورد مجدد هم بهتر عمل خواهد کرد.
در نمودار پایینی بازار حداقل سه تا چهار بار به این خط روندی برخورد کرده است.
در زمان شکست خط روندی، نوسانات زیادی را در بازار شاهد بودیم و قیمت در اطراف خط روندی نوسان میکرد.
شدت نوسانات بازار در اطراف خط روندی میتواند نشان دهد که چقدر زودتر باید وارد بازار شد.
اگر نوسانات زیاد باشد، معامله گران ریسکپذیر میتوانند با اولین برخورد مجدد (Retest) به خط روند شکسته شده وارد بازار شوند.
اما معامله گران محافظهکار بهتر است که منتظر تائید سیگنال بمانند.
به طور مثال وقتی خط روند مقاومتی یا نزولی شکسته میشود، بهتر است که پیش از ورود به معامله خرید منتظر شکست اولین مقاومت جزئی و نزدیک بمانید.