اگر به دنبال استراتژی معاملاتی با اندیکاتور ATR و تعیین حد ضرر و استاپ لاس با ATR و دانلود فیلم و ویدیو آموزشی نحوه استفاده از اندیکاتور ATR و استراتژی های معاملاتی آن هستید پیشنهاد میکنم این مطلب از سایت استار بورس را ببنید که کاملترین آموزش روش و نحوه به کارگیری و استفاده از استراتژی معاملاتی اندیکاتور ATR در بازار بورس و ارزهای دیجیتال و فارکس را قرار دادیم …
استراتژی معاملاتی میانگین محدوده واقعی (ATR) چیست؟
استراتژی معاملاتی میانگین محدوده واقعی (ATR) چیست؟ | میانگین محدوده واقعی (ATR) یک شاخص فنی است که در بازارهای مالی برای اندازه گیری نوسانات استفاده می شود. این شاخص طیفی از قیمت دارایی ها را در یک بازه زمانی معین، با در نظر گرفتن هرگونه شکاف در عمل قیمت، تجزیه و تحلیل می کند.
به طور معمول، میانگین متحرک 14 روزه تعیین می شود. برای اندازه گیری نوسانات اخیر بازار، می توانید میانگین متحرک کوتاه تری را تا 10 دوره تعیین کنید، در حالی که برای تجزیه و تحلیل نوسانات بلند مدت، می توانید میانگین متحرک بیش از 20 دوره را تعیین کنید.
شاخص میانگین محدوده واقعی (ATR) چیست؟
اندیکاتور میانگین محدوده واقعی توسط تحلیلگر فنی جی.ولز وایلدر به عنوان یک شاخص نوسان برای بازارهای کالا ایجاد شده است. علاوه بر این، می توان آن را برای هر بازار مالی که نوسانات را نشان می دهد، به ویژه سهام، جفت ارز و شاخص ها اعمال کرد.
میانگین دامنه واقعی در نمودار معاملاتی به عنوان میانگین متحرک محاسبه شده با استفاده از محدوده واقعی رسم می شود. این اندیکاتور معمولاً در نمودارهای کندل استیک قرار دارد که در آن نوسانات و شکاف قیمت به راحتی قابل تشخیص است. این نوع نمودارها مفید هستند؛ معامله گران می توانند از نمودارها برای شناسایی نقاط ورود و خروج برای موقعیت های خود استفاده کنند.
یک قانون کلی این است که مقادیر میانگین محدوده واقعی بالاتر نشان دهنده سطوح نوسان بالاتر است، در حالی که مقادیر میانگین محدوده واقعی پایین تر نشان دهنده سطوح نوسان بازار پایین تر است. توجه داشته باشید که این میانگین نشان دهنده روند بازار نیست، فقط نوسانات و شکاف های قیمتی را نشان می دهد.
میانگین محدوده واقعی و انحراف استاندارد
انحراف استاندارد یکی دیگر از ابزارهای تحلیل تکنیکال است که هدف آن اندازه گیری نوسانات و کمک به معامله گران در مدیریت ریسک معاملات است. انحراف استاندارد پراکندگی مجموعه ای از داده ها را حول میانگین متحرک توصیف می کند و معمولاً در یک دوره 20 روزه به جای یک دوره 14 روزه محاسبه می شود. با این حال، در حالی که شاخصهای میانگین دامنه واقعی و انحراف استاندارد شباهتهایی دارند، تفاوتهای متعددی، عمدتاً در نحوه محاسبه، وجود دارد که آنها را متمایز میکند. این می تواند در تغییر بازارها نقش داشته باشد و نشان دهد که کدام شاخص مفیدتر است.
میانگین محدوده واقعی در تحلیل تکنیکال
میانگین متحرک جزء کلاسیک تحلیل تکنیکال است که نوسانات بازار را به روشی شبیه به شاخص قدرت نسبی (RSI) و میانگین متحرک نمایی (EMA) اندازه گیری می کند. بسته به نوسانات بازار، ATR میتواند برای تولید سیگنالهای خرید و فروش استفاده شود، بنابراین معاملهگران میتوانند تصمیم بگیرند که آیا در یک موقعیت خاص، طولانی (سیگنال خرید) یا کوتاه (سیگنال فروش) را انتخاب کنند.
استراتژی میانگین دامنه واقعی در معاملات
شاخص میانگین دامنه واقعی در ابتدا برای استفاده در بازارهای کالا ایجاد شد؛ اما از آن زمان به طیف گسترده ای از بازارها، از جمله معاملات ارز خارجی و سهام گسترش یافته است. این اندیکاتور همچنین می تواند برای استراتژی های معاملاتی بلند مدت و کوتاه مدت مانند معاملات موقعیت، معاملات روزانه و اسکالپینگ استفاده شود.