الگوی کف دوقلو در روند صعودی بورس,آموزش الگوی کلاسیک بازگشتی کف دوقلو
در این پست از سایت آموزش بورس و فیلتر و اندیکاتور و تحلیل تکنیکال بورس starbourse.ir الگوی کف دوقلو در روند صعودی بورس,آموزش الگوی کلاسیک بازگشتی کف دوقلو را قرار دادیم . الگوی کف دوقلو یکی از الگوهای خوب برای اطلاع از روند صعودی می باشد . برای تشخیص و شناسایی روند صعودی و آغاز و شروع روند صعودی یکی از بهترین الگوها الگوی کف دوقلوی روند صعودی می باشد . در ادامه از سایت استار بورس همراه ما باشید با آموزش کامل و جامع الگوی کف دوقلو در روند صعودی در تحلیل تکنیکال بورس …
,الگوی بازگشتی,الگوی بازگشتی در ریاضی,الگوی بازگشتی سروشانه,الگوی بازگشتی چیست,الگوی بازگشتی صعودی,الگوهای بازگشتی,الگوهای بازگشتی در تحلیل تکنیکال,الگوهای بازگشتی کندل استیک,الگوهای بازگشتی در فارکس,الگوهای بازگشتی کلاسیک,الگوهای بازگشتی کندلی,الگوهای بازگشتی Pdf,الگوهای بازگشتی روند,الگوهای بازگشتی فراچارت,الگوهای بازگشتی نزولی,انواع الگوهای بازگشتی در تحلیل تکنیکال,الگوهای کلاسیک بازگشتی در تحلیل تکنیکال
الگوی کف دوقلو در روند صعودی بورس,آموزش الگوی کلاسیک بازگشتی کف دوقلو
تشخیص روند صعودی با استفاده از الگوی کف دوقلو
آموزش کامل و جامع الگوی کف دوقلو در روند صعودی و الگوی بازگشتی
اگر می خواهید از آموزش کامل و جامع الگوی بازگشتی کف دوقلو در روند صعودی در تحلیل تکنیکال بهره مند شوید در کانال تلگرام سایت استار بورس به لینک زیر عضو بشید و در صورت لزوم به آیدی تلگرام من در تلگرام پیام ارسال کنید …
آیدی تلگرام : AZARBAIJAN10
الگوی کف دوقلو در روند صعودی بورس,آموزش الگوی کلاسیک بازگشتی کف دوقلو
الگوی کلاسیک بازگشتی کف دوقلو
الگوی بازگشتی کف دوقلو یک الگوی صعودی است که معمولا نمودارهای میلهای، خطی و شمعی تشخیص داده میشود.
همانطور که از نام آن مشخص است، الگو از دو دره (کف) متوالی که تقریبا با هم برابر هستند، تشکیل شده است و یک قله متوسط در وسط آنها وجود دارد.
در نظر داشته باشید، الگوی کف دوقلو روی نمودار نقطه و رقم کاملا متفاوت است و یک الگوی نزولی محسوب میشود.
با توجه به این که ممکن است استثنا وجود داشته باشد، الگوی کف دوقلو معمولا علامتی از یک تغییر متوسط یا بلندمدت در روند سهم است.
اکثر الگوهای احتمالی کف دوقلو، میتوانند در مسیر نزول شکل بگیرند اما تا زمانی که حمایت کلیدی شکسته نشده است تغییر روند در سهم، مورد تایید نخواهد بود.
برای کمک به شفافسازی این قضیه، به نکات کلیدی در شکلگیری این روند میپردازیم و سپس یک مثال اشاره میکنیم.
۱ – روند قبلی :
برای شکلگیری هر الگوی بازگشتی کف دوقلو، طبیعتا باید یک روند نزولی قابل توجه و کاملا مشخص وجود داشته باشد. بنابراین وقتی هیچ روندی حاکم نیست نباید اشکال احتمالی را یک الگوی کف دوقلو دانست.
۲ – کف (دره) اول :
کف اول میبایست در پایینترین نقطه روند فعلی باشد. بنابراین، اولین کف به ظاهر یک کف معمولی است و پس از تشکیل کف اول، به نظر میرسد که روند نزولی ادامه دارد.
۳ – قله :
بعد از تشکیل کف اول، یک قله شکل میگیرد که معمولا بین ۱۰ تا ۲۰ درصد از کف فاصله دارد.
حجم معاملات در این نقطه معمولا نسبت به کف تشکیل شده، پایینتر است.
قله برخی اوقات ظاهری تیز و گاهی نیز ظاهر گردمانند دارد؛ قیمت گاهی در نزول کمی تعلل میکند که نشان از افزایش موقتی تقاضاست ولی این افزایش تقاضا خیلی قدرتمند نیست و سرانجام قیمت نزول میکند.
۴ – کف دوم :
نزول از سقف معمولا همراه با حجم کمی صورت میگیرد و با حمایت تشکیل شده از کف قبلی برخورد میکند.
واکنش قیمت به حمایت قبلی موردانتظار است اما حتی پس از واکنش قیمت به حمایت، هنوز تشکیل کف دوقلو قطعی نشده است.
بازه زمانی بین دو کف متفاوت است و معمولا بین چندهفته تا ۱ تا ۳ ماه طول میکشد.
ترجیح این است که تشکیل دو کف دقیقا در یک خط باشد ولی جا برای بالاتر یا پایینتر تشکیل شدن کف ( تا ۳ درصد اختلاف نسبت به کف قبلی ) وجود دارد.
۵ – بعد از کف دوم :
حجم معاملات در کف دوقلو اهمیت بیشتری نسبت به سقف دوقلو دارد. برای معتبر بوده الگو، باید فشار خرید و حجم معاملات در حالی که قیمت از کف دوم در حال صعود است افزایش یابد. یک صعود شتابگرفته که دارای یک یا دو گپ نیز است نشانگر این است که تمایل زیادی برای تغییر روند وجود دارد.
۶ – شکست مقاومت :
حتی با حرکت قیمت به سمت مقاومت، کف دوقلو هنوز تایید نشده است و این الگو زمانی تایید میشود که مقاومت پیش رو (مقاومت ناشی از سقف قبلی) با قدرت شکسته شود.
۷ – تبدیل مقاومت به حمایت :
مقاومت شکسته شده به یک حمایت احتمالی تبدیل میشود و احتمال وجود یک پولبک نیز وجود دارد. این پولبک فرصت دوبارهای برای ورود به سهم و بهرهگیری از روند صعودی است.
۸ – هدف قیمت :
فاصله بین مقاومت شکسته شده تا کف، مقداری است که هدف تئوریک سهم محسوب میشود. بنابراین هرقدر این الگو بزرگتر باشد، بعد از شکست مقاومت، قیمت نیز رشد احتمالی بیشتری خواهد داشت.
مهم است بدانید که الگوی کف دوقلو یک الگوی بازگشتی میانمدت است و در چند روز شکل نمیگیرد.
اگر چه احتمال شکلگیری این الگو در چند هفته وجود دارد اما بهتر است بین دوکف حداقل ۴ هفته گذشته باشد.
شکلگیری کفها معمولا بیشتر از سقف زمان میبرد (قیمت در کف، بیشتر از سقف باقی میماند) بنابراین صبر کردن، یک عنصر کلیدی برای بهرهگیری از این الگو است.
باید به این الگو زمان بدهید تا نشانههای صحیح را دریافت کنید. صعود قیمت بعد از کف اول باید بین ۱۰ تا ۲۰ درصد باشد.
کف دوم نسبت به کف اول میتواند حداکثر تا ۳ درصد اختلاف قیمت داشته باشد.
اندیکاتورهای حجم مانند Chaikin Money Flow اندیکاتور OBV و اندیکاتور تجمع / توزیع (Accumulation / Distribution ) میتواند برای تشخیص فشار خرید به کار برده شود.
مثال الگوی کف دوقلو در بورس (نماد خودرو)
کلمات کلیدی : ,,الگوی کف دوقلو,الگوی کف دوقلو در ارز دیجیتال,الگوی کف دوقلو تحلیل,الگوی کف دوقلو چیست,الگوی کف دوقلو تحلیل تکنیکال,الگوی کف دوقلو در روند صعودی,الگوي كف دوقلو,الگوی کف دوقلو در تحلیل تکنیکال,الگوی کف دوقلو در بورس,الگوی دوقلوی کف,تحلیل الگوی کف دوقلو,الگوی دوقلو کف و سقف,الگوی دوقلو کف,روند صعودی به انگلیسی,روند صعودی و نزولی به انگلیسی,روند صعودی,روند صعودی یعنی چه,روند صعودی بیت کوین,روند صعودی و نزولی,روند صعودی ارز دیجیتال,روند صعودی چیست,روند صعودی دلار,روند صعودی شیبا,روند صعودی و نزولی چیست,روند صعودی بورس یعنی چه,کتاب روند صعودی بیت کوین,خط روند صعودی و نزولی,اندیکاتور روند صعودی و نزولی,تشخیص روند صعودی و نزولی,تعریف روند صعودی و نزولی,ترسیم خط روند صعودی و نزولی,معنی روند صعودی چیست,روند صعودی دلار در ایران,روند صعودی قیمت دلار,روند صعودی ارز شیبا,نمودار روند صعودی دلار,روند صعودی قیمت دلار امروز