?ترافل میوه ای یکی از بهترین و خوشمزه ترین دسرهای اروپایی می باشد. این دسر جزو دسرهای فوری و آسان است و طعم بی نظیری دارد که مورد پسند تمام افراد است. ترافل میوه ای به دلیل داشتن میوه های تازه، غنی از ویتامین و املاح معدنی می باشد و به تقویت بدن کمک می کند. ترافل های میوه ای به صورت لیوانی سرو می شوند و ظاهر شیک و باکلاسی دارند، بنابراین از آن ها می توانید برای پذیرایی از مهمان ها هم استفاده کنید.

دسر میوه ای خوشمزه و باکلاس مخصوص فصل تابستان

دسر میوه ای خوشمزه و باکلاس مخصوص فصل تابستان

روش تهیه ی ترافل میوه های تابستانی?

در این مطلب قصد داریم روش تهیه ی ترافل با میوه های تابستانی را به شما آموزش دهیم. اگر به درست کردن این نوع دسرها علاقمند هستید، تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

ترافل

ترافل

مواد لازم برای ترافل میوه های تابستانی:?

توت فرنگی یخ زده 400 گرم
پودر قند 120 گرم
آب 4 قاشق غذا خوری
پوست رنده شده لیمو یک عدد

مواد لازم برای لایه اصلی ترافل میوه های تابستانی:

پنیر خامه ایی 500 گرم
ماست توت فرنگی یک لیتر
شیرینی تر رولت به مقدار لازم
کاستارد آماده یک لیتر
تمشک 250 گرم
توت فرنگی تازه 250 گرم
برگ نعنا برای تزیین

طرز تهیه ترافل میوه های تابستانی⛱

برای درست کردن ترافل میوه های تابستانی، ابتدا باید سس دسر را آماده کنید. برای تهیه سس، توت فرنگی های یخ زده را در یک قابلمه کوچک بریزید و آن ها را روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شوند. سپس با یک قاشق یا چنگال توت فرنگی های نرم شده را له کنید. رنده پوست لیمو ترش، شکر و آب را به آن اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود.

سپس سس را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

پنیر خامه ای را بزنید تا نرم شود. سپس ماست میوه ای را به آن اضافه کنید و آن ها را در مخلوط کن بریزید تا به خوبی مخلوط شوند. ظرف سرو را بردارید. کف ظرف را با رولت بپوشانید. روی رولت کمی پودر قند بپاشید. کاستارد را روی آن قرار دهید. ترکیب ماست و پنیر خامه ایی را روی آن بریزید.

از سس آماده شده روی ترکیب ماست و پنیر بریزید. یک لایه تمشک و یک لایه توت فرنگی را به ترتیب روی لایه های قبلی قرار دهید. حالا دو مرتبه، ترتیب لایه ها را از ابتدا تا انتها تکرار کنید. لایه آخر که سطح ظرف را تشکیل می دهد با سس بپوشانید و روی آن برگ تازه نعناع قرار دهید. این دسر را باید سرد سرو کنید، به همین دلیل دسر را یک ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و سپس سرو نمایید.