دلبرو یک شیرینی سنتی بسیار خوشمزه است که مخصوص شهر لار استان فارس می باشد. مردم شهر لار معمولا شیرینی دلبرو را در اعیاد به خصوص عید نوروز درست می کنند و با آن از مهمان های خود پذیرایی می نمایند. این شیرینی سنتی خوش طعم از لحاظ ظاهری بسیار شبیه به پیراشکی و قطاب است و همانند آن ها بدون فر و درون روغن پخته می شود. دلبرو را می توانید به عنوان عصرانه برای خانواده درست کنید و آن را در کنار قهوه یا چای میل نمایید.
روش تهیه ی شیرینی دلبرو
در ادامه ی مطلب دستور پخت شیرینی دلبرو را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد. اگر به پخت شیرینی سنتی علاقه دارید، حتما تا انتهای این مطلب همراه استار بورس باشید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی دلبرو:
- آرد سفید ۵۰۰ گرم
- روغن جامد یا قنادی ۲۰۰ گرم
- آب ۲ لیوان
- پودر هل ۱ قاشق چای خوری
- پودر نارگیل نرم ۱۰۰ گرم
- پودر قند ۱۰۰ گرم
- روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
دستور پخت شیرینی دلبرو:
برای درست کردن شیرینی دلبرو، ابتدا آرد الک شده را با روغن مخلوط کنید و سپس آب ولرم را کم کم به آن اضافه نمایید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید. بسته به کیفیت آرد ممکن است آب کمتر یا بیشتری نسبت به دستور نیاز داشته باشید. خمیر را با وردنه روی سطحی که آرد پاشی کرده اید، باز کنید و با لیوان قالب بزنید. روی نصف دایره پودر نارگیل و پودر هل بریزید و نصف دیگر خمیر را روی مواد برگردانید و با کمک دست یا چنگال لبه های خمیر را به هم بچسبانید. درون شیر جوش به اندازه ای روغن بریزید که شیرینی ها در آن غوطه ور شوند. سپس شیر جوش را روی شعله ملایم بگذارید تا داغ شود و شیرینی ها را در آن سرخ کنید تا پف کنند و طلایی رنگ شوند. پس از سرخ شدن، شیرینی ها را در سبد بگذارید تا روغن اضافه ی آن خارج شود و شیرینی ها خنک شوند. سپس می توانید آن ها را در ظرف بچینید و رویشان پودر قند بپاشید.