اگر به دنیال ورود پول هوشمند در بورس یعنی چه,شناسایی ورود پول هوشمند در بورس و بهترین روش برای تشخیص ورود پول هوشمند در بورس و فرمول ورود پول هوشمند در بورس و راهکار فهمیدن میزان ورود و خروج پول هوشمند در سهم ها و نمادهای بورس هستید پیشنهاد میکنم این مطلب از سایت استار بورس را حتما ببینید …

روش شناسایی ورود پول هوشمند در بورس

فرمول ورود پول هوشمند در بورس

اگر می خواهید از روشهای تشخیص و شناسایی و فرمول ورود پول هوشمند در بورس بهره مند شوید در کانال تلگرام سایت استار بورس به لینک زیر عضو بشید و در صورت لزوم به آیدی تلگرام من در تلگرام پیام ارسال کنید …

پول هوشمند در بورس چیست؟

پول هوشمند چیست؟
پول هوشمند به چه معناست و صاحب آن پول کیست؟
جریان پول هوشمند
فیلترهای اعمال شده در بورس و اثربخشی آنها در شناسایی پول هوشمند

در دهه‌های اخیر با ظهور واسطه‌ها و ابزارهای مالی جدید، بازارهای مالی و سرمایه دستخوش تغییرات عمده‌ای شده و نقش انحصاری برخی واسطه‌های مالی به‌ویژه بانک‌ها به تدریج کاهش یافته است.

در عین حال، بازارهای سرمایه و واسطه ها مانند صندوق های سرمایه گذاری مشترک و شرکت های سرمایه متغیر توانسته اند موقعیت های مطلوبی را برای خود در بین سرمایه گذاران ایجاد کنند.

به عبارت دیگر، بسیاری از سرمایه گذاران ترجیح می دهند با پذیرش ریسک بالاتر در بازارهای مالی و سرمایه سرمایه گذاری کنند تا اینکه به سود بانکی کم یا سرمایه گذاری در بازارهای غیر نقدشونده برای کسب سود بیشتر بسنده کنند.

در واقع جریان نقدینگی، نقدینگی و ریسک در یک بازار عامل تعیین کننده در جریان و جذب منابع سرمایه گذار به بازارهای مختلف است و از این منظر، سهام و سرمایه بازار در بازارهای رقابتی به دلیل این فعالیت های بازار دست بالا را دارند.

وجه تمایز جریان مستمر نقدینگی است. به عنوان مثال، با شروع تحریم های دولتی، منبع سرمایه گذاران اگرچه در اولین گام ها برای فعال کردن بازارهای مختلف، در نهایت به دلیل گردش نقدینگی و نقدشوندگی بالای بازار سهام و سرمایه باعث شد تا این منابع هوشمند، راه آنها به سمت این بازارها حرکت می کند.

در واقع احتمال وجود نقدینگی بالا در بازار سرمایه و قوانین جدید سازمان بورس در خصوص نماد بدون وقفه، نقدینگی بورس و بازار سرمایه را افزایش می دهد؛ این بازار باعث جذب نقدینگی جدید می شود و تجربه در سال 1397 رشد قابل توجهی داشته است. . این هجوم نقدینگی به بازار سرمایه در کنار سازوکار اجرایی دولت در حوزه بازار ارز و کنترل نسبی جریانات ارزی موجب رونق بازارهای موازی مانند بازار مسکن، ثبات تحولات سیاسی شده است.

در منطقه و کاهش واکنش‌های احساسی به تحولات سیاسی، تا زمانی که همه پیش‌بینی‌ها آینده و جهت جریان نقدی بازار را تغییر دهند و به سمت پول هوشمند حرکت کنند.

پول هوشمند چیست؟

اگرچه بازار سرمایه جذاب است، اما برای بسیاری از مردم تازگی ندارد. اما سوال اینجاست که آیا سرمایه گذاران می توانند بهترین موقعیت های سرمایه گذاری را در زمان مناسب شناسایی کنند؟ آیا آنها قادر به پیش بینی عملکرد و بازده سهام های مختلف هستند؟

اینجاست که فرضیه «اثر پول هوشمند» مطرح می شود. فرضیه اثر پول با نگاهی به رفتار سرمایه گذاران و در نظر گرفتن جریان پول بین سهام مختلف، مدعی است که در بازارهای سرمایه که نسبت به سایر بازارها هوشمندتر شده اند، سرمایه گذاران آنقدر آگاه و حرفه ای هستند که توانایی انتخاب بهترین ها را دارند. و کارآمدترین سهام و صندوق ها. به عبارت دیگر، آنها در انتخاب های سرمایه گذاری خود با دقت قدم می گذارند.

پول هوشمند به چه معناست و صاحب آن پول کیست؟

پول هوشمند یک پول قدرتمند است. این وجوه در دسترس سرمایه گذاران اصلی است که می توانند جریان های سرمایه را جلوتر از دیگران شناسایی، پیش بینی و حتی ایجاد کنند. این پول می تواند در بازارهای مالی و سرمایه جریان یابد و تغییرات قیمتی عظیمی را در سهام مختلف ایجاد کند.

بنابراین تشخیص جریان پول هوشمند که معمولاً به صورت ثابت وارد بازار می شود و حجم و ارزش معاملات در بازارهای با بازده بالا یکی از روش هایی است که برخی سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری از آن استفاده می کنند. اما چگونه می توان جریان پول هوشمند را به موقع شناسایی کرد و سهام مناسب را با قیمت و زمان مناسب خرید و فروش کرد؟ برای پاسخ به این سوال ابتدا باید نشانه های ورود پول هوشمند و حرکت آن را شناسایی کرد.

جریان پول هوشمند

بر اساس تئوری بازار سرمایه، پول هوشمند در چهار مرحله سکوت، آگاهی، دیوانگی و فروپاشی، یک سهام یا دارایی را جمع آوری، افزایش قیمت، توزیع و سپس کاهش می دهد. در مرحله خاموش، دارایی ها یا سهام متعلق به صاحبان پول هوشمند است.

این معمولا زمانی اتفاق می‌افتد که بازار جذاب نباشد، خالص آپشن‌ها منفی باشند، تقاضا برای سهام کم باشد یا عرضه سهام تحت فشار باشد و قیمت به کف رسیده باشد. هدف از این پول در اینجا دستکاری بازار برای به دست آوردن بیشترین سهم با کمترین قیمت ممکن است.

مرحله اول

در این مرحله، بازیگران اصلی و صاحبان ارزهای هوشمند با اطلاع از تغییرات صورت‌های مالی یا رویدادهای بنیادی شرکت، به منظور اطمینان از اینکه می‌توانند با کمترین قیمت خرید کنند، سهام یا دارایی‌های مذکور را به مقدار زیاد خریداری نکنند. قیمت بلافاصله افزایش نمی یابد.

حتی دیده شده است که برخی موسسات با نمادهای فیات سهام را با قیمت پایین می فروشند و نمادهای واقعی خریدار آنها می شوند و از این طریق پول هوشمند را وارد معاملات می کنند.

به همین دلیل به ناچار موجودی مورد نیاز را طی چند روز یا حتی ماه جمع آوری می کنند. در واقع، آنها از تکنیک‌هایی مانند خرید برای باز کردن و فروش به بسته استفاده می‌کردند و در عین حال قیمت‌ها را پایین نگه می‌داشتند،

اما در مجموع، خرید را بالاتر از فروش ادامه دادند. در این مرحله، قیمت سهام تقریباً بدون تغییر است، به نظر می‌رسد حجم خرید کم است و «پول احمقانه» وارد بازار نمی‌شود، اما معامله‌گران آموزش دیده و با تجربه می‌دانند که اکنون زمان خوبی برای خرید است.

مرحله دوم

در مرحله بعد هدف ارز هوشمند افزایش قیمت سهم برای فروش آتی است. در واقع، صاحبان پول هوشمند با وارد کردن سرمایه نهادی و زیربنایی خود و انتقال پول هوشمند، شروع به خرید عمده با قیمت های پایین می کنند و با نشان دادن کمیاب بودن آن در بازار، تقاضای القایی را افزایش می دهند.