کنافه نوعی دسر است که در خاورمیانه بسیار محبوب می باشد. این دسر در کشورهایی نظیر ترکیه و فلسطین طرفداران زیادی دارد. دسر کنافه از کره، پنیر، گلاب، دارچین، پودر پسته و رشته کاداییف تهیه می شود و از لحاظ ظاهری کمی شبیه به دسر کاداییف است. در کشور های عربی به این دسر خوشمزه کُنافه یا کَنافه می گویند، اما در ترکیه به آن کونفه گفته می شود. کنافه به روش های مختلفی درست می شود، برخی از افراد در تهیه ی آن از رنگ خوراکی، جوز هندی، نشاسته ذرت، بادام، فندق و … استفاده می کنند.
روش تهیه ی دسر کنافه
در این مطلب تصمیم داریم بهترین روش تهیه دسر کنافه (کونفه) را به شما همراهان عزیز آموزش دهیم. در ادامه ی مطلب روش تهیه ی این دسر خوشمزه را به طور کامل توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر کنافه:
- رشته کاداییف ۵۰۰ گرم
- کره ۲۰۰ گرم
- پنیر لبنه یا بز ۵۰۰ گرم
مواد لازم برای تهیه شربت کنافه:
- شکر ۳۰۰ گرم
- آب ۳۰۰ میلی لیتر
- آبلیمو تازه به مقدار لازم
- دارچین به مقدار لازم
- گلاب یا عرق بهار نارنج به مقدار لازم
- پودر پسته ۷۰ گرم
دستور پخت دسر کنافه:
فر را روی دمای ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. رشته های کاداییف را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس کره آب شده را به آن اضافه کنید به طوری که تمام رشته ها به کره آغشته شوند. یک قالب کیک با قطر ۱۵ سانتیمتر بردارید و کف آن را با کره چرب کنید. نیمی از رشته کاداییف را داخل قالب بریزید. پنیر لبنه یا بز را داخل یک ظرف ریخته و با همزن برقی آنقدر هم بزنید تا به حالت کرم در بیاید. سپس پنیر را روی رشته های کاداییف بریزید و با نصف دیگر رشته های کاداییف روی پنیر را بپوشانید. بهتر است برای پخت لایه آخر دسر را به کره آغشته کنید. دسر را به مدت ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا بپزد. در این حین شربت دسر را آماده کنید. برای درست کردن شربت، شکر را با آب، آبلیمو و پوست لیمو پودر شده روی شعله گاز قرار دهید و آرام آرام هم بزنید تا شربت قوام بیاید. بعد از این که شیرینی کامل پخت، آن را از فر خارج کنید و رویش شیره (شربت) بریزید. پس از آن می توانید کنافه را در ظرف مناسب سرو قرار دهید و با پودر پسته، خامه یا سرشیر آن را تزیین کنید.