کلوچه کنجدی یکی از مقوی ترین و خوش طعم ترین کلوچه های ایرانی است. این کلوچه ی خوشمزه به علت داشتن کنجد غنی از کلسیم، پروتئین، روی، مس، منیزیم، ویتامین E، فسفر و ویتامین های گروه B است. علاوه بر این، کنجد خواص دیگری هم دارد و به سلامت پوست، تقویت بافت استخوانی بدن، افزایش کلاژن، درمان التهابات بدن و بهبود افسردگی و آرتروز کمک می کند. پس برای داشتن بدنی سالم، بهتر است از کنجد در غذاها، شیرینی ها و میان وعده های خود استفاده کنید.
روش تهیه ی کلوچه کنجدی
کلوچه های کنجدی می توانند یک میان وعده ی عالی برای شما و کودکانتان باشند. شما می توانید از این کلوچه ها حتی به عنوان عصرانه در کنار چای نیز استفاده کنید و یا با آن ها از مهمان هایتان پذیرایی نمایید. در ادامه روش تهیه ی کلوچه کنجدی را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد. با ما تا پایان این مطلب همراه شوید.
مواد لازم برای پخت کلوچه کنجدی
- بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
- کنجد به مقدار لازم
- نمک 1/4 قاشق چایخوری
- وانیل 1/2 قاشق چایخوری
- پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
- آرد سفید 3 لیوان
- تخم مرغ 2 عدد
- پودر شکر 1 لیوان
- روغن مایع 3/4 لیوان
- ماست شیرین 3 قاشق غذاخوری
دستور پخت کلوچه کنجدی?
برای درست کردن کلوچه کنجدی، ابتدا تخم مرغ و پودر شکر را با همزن به مدت پنج دقیقه بزنید. روغن مایع را وقتی تخم مرغ و شکر خوب پفکی شدند، اضافه کنید و کمی هم بزنید. حالا بکینگ پودر را با ماست مخلوط نمایید و چند دقیقه صبر کنید تا پف کند. پس از آن این ترکیب را با مواد تخم مرغی مخلوط کنید.
آرد، نمک و وانیل را سه مرتبه الک کنید و با هم مخلوط نمایید. این ترکیبات را نیز به مواد دیگر اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله غلظت مواد کمی سفت تر از مواد کیک باید باشد، تقریبا مثل غلظت حلوا. مواد را نیم ساعت در ظرف دربسته داخل فریزر قرار دهید. پس از گذشت این مدت مواد را از فریزر در آورید و با دست چرب اندازه یک گردو بزرگ از آن را بردارید و گرد کنید و بین دو کف دست کمی فشار دهید و یا به شکل بیضی این کار را انجام دهید. پس از آن خمیر را در کنجد بغلطانید. سپس کلوچه را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه بگذارید تا بپزد.