در این پست از سایت استار بورس آخرین اخبار رتبه بندی فرهنگیان,خبر فوری رتبه بندی فرهنگیان امروز را قرار دادیم . تاریخ و زمان دقیق رتبه بندی معلمان و فرهنگیان اعلام شد . بر اساس اخبار و خبرهای رسیده قرار است رتبه بندی معلمان و فرهنگیان به زودی انجام شد . برای دیدن آخرین اخبار درباره رتبه بندی فرهنگیان و معلمان و خبر جدید و فوری از طرح رتبه بندی معلمان و فرهنگیان در سال 1402 به ادامه مطلب مراجعه کنید . سایت استار بورس …

آخرین اخبار رتبه بندی فرهنگیان,خبر فوری رتبه بندی فرهنگیان امروز

فوری؛ زمان واریز معوقات حقوق معلمان اعلام شد

بر همین اساس، حقوق مرداد ماه معلمان، کارکنان و شاغلان آموزش و پرورش از عصر دوشنبه ۱۴۰۲/۰۵/۳۰ به حساب ذینفعان واریز خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش: معوقات فرهنگیان تا اوایل مهر پرداخت می‌شود

در همین خصوص همچنین به نقل از شفقنا، رضا مراد صحرایی، وزیر آموزش و پرورش گفت: بخش قابل توجهی از معوقات فرهنگیان برای دولت های پیشین است که عدد کمی هم نیست و تلاش ما این است که تا اوایل مهرماه بخش قابل توجهی از این معوقات را پرداخت کنیم.

وی همچنین در خصوص روند رتبه‌بندی معلمان گفت: در ابتدای قانون رتبه بندی، مصوبه ای صادر و اعلام شد که همه معلمان به مدت یک سال تا اجرای قانون رتبه بندی، فرصت دارند مدارک لازم را ارایه دهند و مشمول رتبه بندی شوند. یک سال گذشت و برخی از معلمان در سامانه رتبه بندی تقاضای رتبه نکردند. در حال حاضر که بناست نتایج رتبه بندی معلمان و موضوع صدور احکام جدید اعلام و اجرایی شود، ما نمی توانیم به کسانی که تقاضای رتبه نکرده اند، رتبه دهیم.

خبر مهم درباره نحوه پرداخت رتبه های اصلاحی معلمان

معوقات پرداختی رتبه های اصلاحی از فروردین ۱۴۰۲ پرداخت می شود.

معوقات پرداختی رتبه های اصلاحی به دلیل صدور کارنامه در سال جدید از فروردین امسال محاسبه می شود

یعنی معلمی که در مرداد برایش حکم اصلاحی می زنند معوقات رتبه ی اصلاحی اش را از اول فروردین امسال تامرداد ماه محاسبه می شود

چهارشنبه پیش رضامراد صحرایی – وزیر آموزش و پرورش – در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران در رابطه با رتبه‌بندی معلمان گفته صدور احکام جدید مبتنی بر نتایج اعتراضات از هفته آینده آغاز می‌شود و کسانی که اعتراضشان وارد بوده است، رتبه‌شان ارتقا می‌یابد و رتبه جدید می‌گیرند.

خبر خوش برای معلمان بازنشسته 

همسان سازی حقوق معلمان بازنشسته از این تاریخ آغاز می شود

رضا مراد صحرایی – وزیر آموزش و پرورش – چند وقت اخیر از صدور احکام بازنشستگان ۱۴۰۱ با اعمال پاداش و رتبه‌بندی تا چند هفته آینده خبر داده بود و به گفته وی، این کار به حدود یک هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داشت که تامین شد.

رتبه بندی معلمان دغدغه‌ای دیگر در حوزه آموزش و پرورش است که پس از گذشت حدود ۱۰ سال از تصویب آن اکنون تصویب لوایح آن در مجلس شورای اسلامی در دست بررسی است.طرح رتبه‌ بندی معلمان از اقداماتی است که در وهله اول برای ارتقای کیفیت آموزشی و سپس در راستای بهبود وضعیت معیشت معلمان در نظر گرفته شده است.طرح رتبه بندی معلمان یکی از طرح های پر سرو صدای این روزها در مجلس است . زیرا با انجام طرح رتبه بندی معلمان حقوق معلمان افزایش چشمگیری خواهد داشت.

رتبه بندی معلمان دغدغه‌ای دیگر در حوزه آموزش و پرورش است که پس از گذشت حدود ۱۰ سال از تصویب آن اکنون تصویب لوایح آن در مجلس شورای اسلامی در دست بررسی است.طرح رتبه‌ بندی معلمان از اقداماتی است که در وهله اول برای ارتقای کیفیت آموزشی و سپس در راستای بهبود وضعیت معیشت معلمان در نظر گرفته شده است.طرح رتبه بندی معلمان یکی از طرح های پر سرو صدای این روزها در مجلس است . زیرا با انجام طرح رتبه بندی معلمان حقوق معلمان افزایش چشمگیری خواهد داشت.

حالا یک نماینده مجلس از پرداخت ۴۳۰۰ میلیارد تومان بدهی آموزش و پرورش به صندوق بازنشستگی برای اعمال رتبه‌بندی در حقوق معلمان بازنشسته ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ خبر داده است.

این قانون با هدف افزایش کیفیت در مدارس کشور و حمایت بیشتر از معلمان از 31 شهریور 1400 اجرا شد و960 هزار نفر از معلمان مشمول رتبه‌بندی شدند و در رتبه‌های آموزشیار معلم، مربی معلم، استادیار معلم، دانشیار معلم و استاد معلم به ترتیب معادل رتبه‌های 1، 2، 3، 4 و 5 گروه بندی شدند.

اما با اینکه رتبه‌بندی برای معلمان شاغل اجرا شده بود؛ این اتفاق برای معلمان بازنشسته سال 1400 و 1401 محقق نشده بود و این دسته از فرهنگیان در بلاتکلیفی به سر می‌بردند.

پیش‌تر صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرده بود، اجرای رتبه‌بندی برای 63 هزار معلم بازنشسته سال 1400، 51 هزار بازنشسته سال 1401 و 80 هزار بازنشسته سال 1402 حدود 5 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است و سازمان برنامه و بودجه تعهد داده تا دو ماه آینده کل مبلغ را وصول کند تا قبل از شهریور، رتبه‌بندی معلمان بازنشسته اجرا شود.

بنا به گزارش تسنیم، آنطور که محمد وحیدی – عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس- گفته، آموزش و پرورش بابت بازنشستگان سال 1400 و 1401 حدود 4300 میلیارد تومان به صندوق بازنشستگی کشوری بدهکار بود که این بدهی پرداخت شده است.

وی ادامه داده: در سال 1402 به صورت ماهانه، سهم صندوق بازنشستگی برای معلمان شاغل واریز می‌شود و نگرانی بابت بازنشستگی آنها وجود ندارد.

به گفته وی، بدهی آموزش و پرورش بابت رتبه‌بندی معلمان بازنشسته به صندوق بازنشستگی کشوری تسویه شده است و صندوق بازنشستگی کشوری حکم رتبه‌بندی فرهنگیان بازنشسته از 31 شهریور 1400 به بعد را با لحاظ رتبه‌بندی صادر می‌کند تا بتوانند از مزایای آن در حقوق خود بهره‌مند شوند.

وحیدی در رابطه با پرداخت معوقات رتبه‌بندی 6 ماهه دوم سال 1400 معلمان شاغل تصریح کرد: آموزش و پرورش می‌گوید درخواست را ارائه کرده اما سازمان برنامه و بودجه این مبلغ را پرداخت نکرده است. /اکوایران

با تصویب قانون رتبه‌بندی معلمان و تدوین آیین‌نامه اجرایی آن، معلمان با طی فرآیند طی شده به رتبه‌های خود دست یافتند و در مجموع 960 هزار نفر از معلمان مشمول رتبه‌بندی شدند البته در این فرآیند، اعتراضات مختلفی از سوی معلمان نسبت به رتبه‌های تعیین شده شکل گرفت.

در حال حاضر، رتبه‌بندی معلمان در مرحله رسیدگی به اعتراضات قرار دارد و معلمانی که نسبت به رتبه‌های خود معترض بودند در بازه زمانی اعلام شده با ثبت اعتراض و بارگذاری مدارک مرتبط، اکنون در انتظار برای تعیین رتبه‌های جدید هستند.

برای آگاهی از فرآیند رسیدگی به اعتراضات معلمان با مجتبی هاشمی؛ مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورشگفت‌وگویی داشتیم.

اعلام نتایج اعتراضات تا پایان تابستان

مجتبی هاشمی؛ مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که به نظر می‌رسد با رسیدگی به اعتراضات برخی از معلمان به نتایج رتبه‌بندی نیز اتفاق خاصی رخ ندهد چون معلمی که مدارک و مستندات را در اختیار ندارد، چگونه می‌تواند آنها را به دست بیاورد، به تسنیم گفت: بنده نیز معتقدم باید به سراغ معیارهای جدی‌تر که مرتبط با رفتارهای معلمان بوده و قابلیت سنجش بهتری دارد، برویم!

وی ادامه داد: در مرحله پاسخگویی به اعتراضات، نظرات حوزه‌های تخصصی که در آیین‌نامه نیز مشخص شده همانند انجمن اولیا و مربیان و شورای مدرسه اخذ می‌شود هم‌اکنون کارگروه‌ها در حال فعالیت هستند و به صورت روزانه گزارش‌ها دریافت می‌شود، پیش‌بینی می‌شود تا پایان تابستان نتایج رسیدگی به اعتراضات مشخص شود.

34 درصد معلمان معترض!

وی درباره اینکه چند درصد معلمان به رتبه خود اعتراض داشتند؟ گفت: از مجموع 940 هزار معلم مشمول رتبه‌بندی، 34 درصد معلمان به رتبه خود اعتراض داشتند البته باید توجه داشت که معلمان طبق قانون رتبه‌بندی، مجاز نیستند بالاتر از سنوات خود، رتبه دریافت کنند به عنوان مثال برای 15 سال سنوات خدمت، سقف رتبه 3 تعیین شده است اما برخی معلمان برای این اعتراض ثبت کرده‌اند در حالیکه ما در آموزش و پرورش موظف هستیم طبق قانون تعیین شده حرکت کنیم هر چند نظرات شخصی متفاوتی داشته باشیم.

( طبق قانون رتبه‌بندی معلمان، حداقل سابقه خدمت معلمی برای کسب رتبه‌های دانشیار معلم و استاد معلم به ترتیب (15) و (21) سال است. آموزشیار معلم، مربی معلم، استادیار معلم، دانشیار معلم و استاد معلم به ترتیب معادل رتبه‌های 1، 2، 3، 4 و 5 است.)

بیشترین اعتراض معلمان به شاخص‌های رفتاری و ارائه مدارک

هاشمی درباره اینکه بیشترین اعتراض معلمان به چه مواردی بوده است، متذکر شد: بیشترین اعتراضات مربوط به شاخص‌های رفتاری و مواردی بود که مدیران مدارس درباره آنها اعلام‌نظر کرده بودند همچنین در بخش‌های مرتبط با ارائه مدارک و با توجه به دشواری موجود در ارائه مدارک، شاهد ثبت اعتراضات بودیم.

وی در ادامه گفت: هم‌اکنون در مرحله استقرار رتبه‌بندی هستیم و به دلیل اینکه بخشی از فرهنگیان معترض هستند، فرآیندها باید مبتنی بر شرایط گذشته باشد بنابراین در مرحله رسیدگی به اعتراضات نمی‌توان معیار جدیدی را برای رسیدگی به اعتراضات تولید کرد و اصلاح آیین‌نامه رتبه‌بندی معلمان باید بعد از گذراندن این مراحل باشد تا عدالت برای همه رعایت شود.

وی افزود: مرحله استقرار رتبه‌بندی معلمان شامل دو مرحله، اجرا و پاسخگویی به شکایات است و در پایان این مرحله باید تمام افراد به رتبه استحقاقی خود برسند و پس از آن در مرحله ارتقا، می‌توان معیارهای جدید تدوین و آیین‌نامه رتبه‌بندی را اصلاح کرد.

هاشمی با اشاره به اینکه رتبه‌بندی، نخستین تجربه نظام اداری کشور در حوزه کیفیت‌سنجی حرفه‌ای معلمان است و طبیعتاً در حوزه اجرا اشکالاتی وجود دارد، گفت: بخشی از اشکالات نیز مرتبط با آیین‌نامه و مقررات بوده و این موارد شناسایی شده است.

رتبه‌بندی باید معطوف به آینده باشد نه گذشته

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: معیارهای تدوین شده برای سنجش معلمان، قابلیت اصلاح دارد و باید از گذشته‌کاوی آن هم در جایی که به معلم اعلام نشده است، چه مسائلی در آینده برای شما اتفاق می‌افتد پرهیز کرده و به سمت آینده‌نگری برویم و بررسی کنیم فرد در شاخص‌های معلمی چه معیارهایی دارد؛ معلمان بسیاری در مناطق محروم کشور فعالیت می‌کنند که روزانه کیلومترها مسیر برای رسیدن به مدرسه طی می‌کنند یا ایثار بسیاری برای شاگردان خود انجام داده‌اند اما این معیارهای تخصصی معلمی در رتبه‌بندی لحاظ نشده است.

هاشمی معتقد است که معیارهای تخصصی مرتبط با شغل معلمان کاملاً قابل احصا است و در اصلاح آیین‌نامه رتبه‌بندی باید مهارت‌های تخصصی معلمان بیشتر رصد و معلم با شاخص‌های مرتبط با شغل معلمی سنجیده شود.

نارضایتی اکثر فرهنگیان از وضعیت اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدمحمد پاک مهر گفت: بسیاری از فرهنگیان از وضعیت اجرای طرح رتبه‌بندی گلایه‌مند هستند در حالی که این طرح پس از ۱۴ سال انتظار فرهنگیان و با حمایت تمام و کمال نمایندگان مجلس با رأی ۹۶.۵ درصدی تصویب شد.

نماینده مردم بجنورد، مانه، سملقان، جاجرم، گرمه، راز و جرگلان در مجلس ادامه داد: این چه شیوه‌نامه و آیین‌نامه اجرایی است، اغلب فرهنگیان از نحوه اجرای رتبه‌بندی شکایت دارند و به جای اینکه پس از ۱۴ سال انتظار راضی باشند، اما شاکی هستند و به حقشان نرسیده‌اند، از وزیر آموزش و پرورش انتظار داریم به این مطالبه فرهنگیان توجه جدی داشته باشد. / روزنو

یک خبر مهم درباره رتبه‌بندی معلمان

رضامراد صحرایی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره شهریه مدارس گفت: میزان شهریه مدارس روی سایت مدارس غیردولتی قرار گرفته و اگر از آن شهریه بیشتر دریافت می کنند، شهروندان شکایت کنند تا ما پیگیری کنیم.

به گزارش ایسنا، وی در پاسخ به سوالی درباره اخذ شهریه به دلار ، گفت: چند مرکز در دولت پیش مجوز داشتند که با دلار شهریه بگیرند، زیرا مدارس تطبیقی هستند و دانش آموزان آن خارجی اند ولی آن را تسری دادند و این کار غیرقانونی است. ما به طور جد دنبال این هستیم که اولا آنرا برگردانیم و اگر تخلف کردند پلمب کنیم.

چند معلم تاکنون رتبه بندی شده‌اند؟

۵۰ هزار نوآموز هنوز سنجش سلامت انجام نداده‌اند

وی افزود: در این دولت بالغ بر هزار مدرسه را یا لغو مجوز کردیم و یا دستور تعطیل موقتشان را صادر کردیم.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به سوالی درباره اینکه با مصوبه کمیسیون تلفیق سند جامع سرمایه انسانی آموزش و پرورش تهیه می‌شود، گفت: کمیسیون تلفیق مصوبات خوبی را دیروز و امروز داشته و دارد و هنوز هم تمام نشده است. تدوین جامع منابع انسانی از جذب پذیرش تا نگهداشت و بازنشستگی و سایر موارد آموزش و پرورش است. تدوین سند جامع کار ضروری است و برنامه ریزی را راحت تر می کند و آینده را نشان می دهد.

وی در پاسخ به این سوال که این سند چقدر کمبودها را جبران می کند؟ گفت : سند، کمبودی را جبران نمی کند.

صحرایی درباره اینکه چقدر خوش بینی هستید برنامه هفتم اجرایی شود؟ تصریح کرد: ان شاءالله برخلاف برنامه های قبلی اجرایی تر می شود.

وی درباره ثبت نام اتباع افاغنه گفت: اتباع همانطور که تا الان مشکلشان حل شده، از الان به بعد هم در چارچوب قوانین مشکلشان حل می شود.آن دسته از اتباعی که شناسه مهاجر و کد مخصوص را از وزارت کشور نگرفتند، باید آن را اخذ کنند، زیرا شرط ثبت نام است و محدودیتی برای ثبت نام آنها وجود ندارد.

وزیر آموزش و پرورش درباره اینکه در مورد کودکان زیر 18 سال(محصلین) هم در لایحه عفاف و حجاب جرم انگاری شده است؟ یادآورشد: این موضوع را نه شنیده ام و نه خبر دارم.در لایحه دولت چنین چیزی نیست و لایحه دولت بحث جرم انگاری نداشت، بلکه تخلف بود. موضوع برخورد با دانش آموزان نه در لایحه بوده و نه اطلاعی دارم.

وی درباره اینکه در صورت تصویب واکنش شما نسبت به جرم انگاری از کودکان زیر 18 سال در لایحه عفاف و حجاب چیست؟ گفت: باید آن را بررسی کنیم و واکنش ما متناسب با اطلاعات است.

وی در ادامه افزود: دو هفته دیگر اجلاس بزرگ مدیران مدارس در سراسر کشور را داریم. در تهران هم چهار هزار مدیر مدرسه دور هم جمع می شوند و برای آمادگی برای سال جدید فعالیت هایشان را آغاز می کنند.

وی همچنین اظهارکرد: رتبه بندی(معلمان) و موضوع صدور احکام جدید مبتنی بر نتایج اعتراضات از هفته آینده آغاز می شود. کسانی که اعتراض شان وارد شده است، رتبه شان ارتقاء می یابد و رتبه جدید می گیرند.

وزیر آموزش پرورش در ادامه با اعلام اینکه در کشور ۷۰ هزار تن کاغذ مصرف می‌شود، که ۵۰ هزار تن آن را آموزش و پرورش مصرف می‌کند. به اینکه دو روز قبل درخصوص کاغذ تصویب شد که از کاغذ داخلی مصرف کنیم اشاره کرد و گفت: برای اولین بار است که در این دولت تمام کاغذمان را از داخل تامین کنیم و امید است بتوانیم این مسیر را ادامه دهیم. این کار بزرگی است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: سالیانه ۱۵۵ میلیون جلد کتاب چاپ می‌کنیم.