ویتامین C از مواد ضروری برای ایمن نگه داشتن بدن و محافظت از انواع بیماریهاست. اکثرا فکر میکنیم که بیشترین ویتامین C را پرتقال دارد به این دلیل که خوردن آن در زمستان بسیار توصیه میشود تا از سرما خوردگی و انواع ویروس های دیگر در امان بمانیم. اما جالب است بدانید جعفری 3 برابر بیشتر از پرتقال، ویتامین C دارد و مصرف آن سرشار از خواص و فایده برای بدن است.

فهرست دسترسی سریع

گیاه جعفری از انواع بیماری های گوارشی و کلیه پیشگیری میکند و همچنین میتوانید از جعفری بجای جویدن آدامس که پر از قند و مواد مضر است استفاده کنید این سبزی خوشمزه بعنوان یک خوشبوکننده دهان برای شما عمل خواهد کرد. در ادامه 17 خاصیت جعفری را مطالعه میکنید.

سبزی خوش طعمی که 3 برابر پرتقال ویتامین C و 2 برابر اسفناج آهن دارد

سبزی خوش طعمی که 3 برابر پرتقال ویتامین C و 2 برابر اسفناج آهن دارد

خواص شگفت‌انگیز جعفری

  1. جعفری ۳ برابر پرتقال ویتامین (c) و ۲ برابر اسفناج، آهن دارد.
  2. میزان هورمون‌های زنانه را تنظیم می‌کند.
  3.  منبع عالی ویتامین A و فولات است.
  4. دارای روغن فرار است که طبق آزمایش‌های اولیه مانع تشکیل تومور به ویژه در ریه می‌شود.
  5. روغن فرار این گیاه، ماده سرطان زای موجود در دود سیگار و دود زغال را هنگام کباب کردن خنثی می‌کند.
  6. فولیک اسید موجود در آن مانع بروز سرطان‌های روده بزرگ و گردن رحم می‌شود.
  7. ترکیب‌های مفید آنتی اکسیدان آن به نام فلاوانوئیدز با مولکول‌های حاوی اکسیژن ترکیب می‌شود و مانع آسیب به سلول‌ها می‌شود.
  8. فولیک اسید در جعفری، ماده مغذی حیاتی برای حفظ سلامت قلب و عروق به حساب می‌آید.
  9. مصرف کم مواد غذایی حاوی ویتامین c مانند جعفری خطر بروز آرتریت روماتوئید را ۳ برابر می‌کند.
  10.  بوی بد دهان را از بین می‌برد.
  11.  از آن جا که جعفری خاصیت ادرارآور دارد، در کاهش وزن موثر است.
  12. کلیه‌ها را تصفیه می‌کند.
  13. به دستگاه گوارش کمک می‌کند.
  14. دم کرده جعفری خشکی عضلات و درد مفاصل را کاهش می‌دهد.
  15. دم کرده این گیاه دوره قاعدگی را منظم می‌کند و علایم قبل از قاعدگی را کاهش می‌دهد.
  16. کاهش دهنده استرس است.
  17. کلسیم موجود در آن استخوان و دندان‌ها را تقویت می‌کند.