میوه های منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها می باشند، توصیه می شود میوه هایی که با پوست می شود خورد را با همان پوست مصرف کنید. ویتامین ها را بدن تولید نمی کند و باعث از مواد غذایی و میوه هایی که مصرف میکنید، ویتامین مورد نیاز بدن را برآورده کنید .
بسیاری از خوراکی هایی که ما در طول روز مصرف میکنیم فایده ها و ضررهای دارد که تاثیر مستقیمی روی سلامت جسمی ما دارند.
برای اثربخشی بهتر میوه ها باید اول خواص و طبع بدن خود را بشناسید و دوم به بررسی طبع و خاصیت میوه مورد نظرتان بپردازید تا باهم هماهنگ باشند.
هرفرد باید طبق طبع بدنی خودش خوراکی ها و میوه های مخصوص به طبع خودش را انتخاب کند.
طبع و مزاج میوه جات:
?سیب :
گرم و تر
انار:
سرد و معتدل
به :
معتدل
?گیلاس:
گرم و تر
?آلبالو :
سرد و خشک
آلو:
سرد وتر
?زرد آلو:
سرد و تر
ازگیل:
سرد و خشک
?نارگیل:
گرم و خشک
انجیر:
گرم و تر
?زیتون:
گرم و خشک
?انگور:
گرم وتر
?گلابی:
گرم وتر
شفتالو:
سرد و تر
? موز:
گرم و خشک
?آناناس:
گرم و تر
?انبه:
گرم و خشک
شلیل:
سرد و تر
هلو:
سرد وتر
خرما:
گرم و تر