خیلی از مردم از دانه ی هل فقط به عنوان طعم دهنده در چای استفاده می کنند در صورتی که این چنین نمی باشد، دانه ی هل خاصیت های دیگر هم دارد و به عنوان ادویه هم استفاده می شود. هل ادویه ای می باشد که از زمان های قدیم در آشپزی ها به کار می رفته است.

خاصیت های دانه خوشبو به نام هل

خاصیت های دانه خوشبو به نام هل

هل از چند گیاه مختلف که به یک خانواده تعلق دارند به همراه زنجبیل به دست می آید که طعم بی نظیری دارد. از هل علاوه بر استفاده ودر غذا، به عنوان طعم دهنده در چای و قهوه هم استفاده می شود.

خاصیت های هل و فایده های بی نظیر آن:

۱-داروی ضد میکروبی:

روغن هل در از بین بردن باکتری و قارچ ها موثر است،ادویه هل باعث آسیب رساندن به غشای سلولی باکتری ها می شود.

۲- موثر برای سندرم متابولیک و دیابت:

از سندرم متابولیک پیشگیری می کند و هم چنین باعث جلوگیری از دیابت نوع ۲ و بیماری های قلبی می شود‌.

۳- سلامت قلب:

مصرف ادویه هل باعث افزایش سلامت قلب می شود، این تحقیقات روی حیوانات انجام شده و باید تحقیقات دیگری روی انسان ها نیز انجام شود.

۴- بهداشت دهان و دندان:

هل علاوه بر خوشبو کردن دهان چون اثرات ضد میکروبی دارد برای مبارزه با باکتری های دهان و هم چنین عفونت لثه مفید می باشد.

۵- سلامت کبد:

هل دارای اثرات سم زدایی است، و از آن به عنوان یک سم زدایی در کبد استفاده می شود، هم چنین کسانی کع از هل در رژیم غذایی خود استفاده می کنند کمتر دچار مشکلات کبدی می شوند.

۶- مبارزه با سرطان:

این ادویه دارای خاصیت های ضد سرطانی می باشد که به آن ادویه ضد سرطان می گویند.

۷- پیشگیری از زخم معده:

هل در درمان مشکلات معده موثر است، و در بیماری برابر زخم معده جلوگیری می کند .

۸- دارای ترکیب های ضد التهابی:

هل یک آنتی اکسیدان قوی است که در برابر التهابات بسیار خوب عمل میکند، و از سلول ها در برابر التهاب مواظبت می کند.

خواص هل در چایی:

مصرف هل در چای باعث خروج سموم بدن می شود. چای هل دستگاه گردش خون و گوارش را تنظیم می‌کند، و مشکلات معده را برطرف می کند.

خواص هل برای لاغری چیست؟!

هل به دلیل داشتن مقادیر زیاد فیبر باعث می شود زمانی که آن را مصرف می کنید، تا مدت زیادی احساس سیری داشته باشید، همین طور هل باعث افزایش متابولیسم بدن می شود که افزایش متابولیسم باعث چربی سوزی بدن می شود. به همین علت استفاده از عرق هل برای لاغری مفید است.