استار بورس

5 نکته مهم درباره فریز کردن سبزی! اینجوری سبزی ها فریز کن تا سالم بمونه!

روش صحیح فریز کردن سبزی

در دنیای امروز خانم ها مثل قدیم وقت پاک کردن سبزی تازه و مصرف سبزی های تازه را ندارند برای همین خیلی از خانمها و حتی آقایان مجرد از روش فریز کردن سبزی استقبال می کنند.

فریزر کردن سبزی و مواد غذایی راه حل خوبی برای سالم ماندن گوشت ،مرغ و سبزی می باشد ولی باید اصول و روش فریزر کردن را هم بدانید تا ارزش غذایی مواد فریزر شده حفظ شود و مواد غذایی سالم بماند؛ چرا که اگر مواد غذایی خاصیت خودش را از دست دهد، سلامتی خود شما و خانواده عزیزتان به خطر می افتد.

در ابتدا استفاده از سبزی تازه به شما توصیه میشود و اگر وقت کافی برای این کار ندارید حتما نکات بهداشتی فریزر کردن را که در این بخش برایتان آورده ایم بدانید.

بهترین روش فریزر کردن سبزی:

سبزی ها را به مدت 2 تا 3 ماه می توان در فریزر نگه داشت و بعد از آن سبزی کمی خاصیت غذایی خودش را از دست می دهدو عطر و طعم همیشگی را نخواهد داشت. پس بهتر است به اندازه سبزی خرید کنید و سریع تر آنها را مصرف کنید.

قبل از فریزر کردن انجام دهید:

1- سبزی که خریداری کرده اید را به مدت نیم ساعت در آب نمک بگذارید خیس بخورد و بعد از آن سه بار آنها را بشورید.

2-سبزی ها را با چاقوی تیز خرد کنید ، چاقوی تیز باعث می شود سبزی له نشود و ارزش غذایی آن حفظ شود.

3- بعد از خرد کردن اجازه دهید روی حرارت بخار سبزی از بین برود، لازم نیست حتما به آن روغن بزنید فقط آب سبزی تبخیر شود کافی است.

4- پس از آنکه سبزی ها خنک شود به اندازه مصرف هر وعده تان آنرا در کیسه فریزر بسته بندی کنید. و داخل فریزر قرار دهید.

نکات فریز کردن سبزی:

1- برای نگهداری مواد غذایی بخصوص سبزی از کیسه های پلاستیکی استفاده کنید که روی آنها درج شده که پاکت مخصوص بسته بندی فریزر است، تا آلودگی وارد سبزی نشود.

2-بسته بندی را مناسب مصرف خودتان انجام دهید و اگر بسته بندی شما بزرگ شد آنرا بشکنید به طوری که آلودگی وارد آن نشود.

3-اگر سبزی را از فریزر خارج کردید و یخ آن باز شد و مجددا الباقی سبزی را داخل یخچال قرار دادید این کار باعث از دست رفتن ارزش غذایی سبزی می شود.

4-هیچ وقت سبزی را با روغن سرخ نکنید،چون مواد مضر روغن در سبزی نگهداری می شود.

5- بسته بندی سبزی ها صاف و مقطع باشد .

خروج از نسخه موبایل