مقدار خون در بدن یک انسان به سن او بستگی دارد و ترکیب خون افراد باهم متفاوت است، تفاوت در ساختار خونی باعث بوجود آمدن گروه های خونی مختلف می شود. گروه خونی بستگی به ژن هایی دارد که از والدین به ارث برده اید. ۴ گروه خونی اصلی داریم: O, A,B,AB و این گروه ها به ۸ گروه خونی تقسیم می شوند.

میدونی گروه خونیت چیه؟!
انواع خون با وجود با عدم وجود آنتی ژن های خاص تعیین می شود.
گروه خونی هم مثل رنگ چشم ، پوست و .. ارثی می باشد و از پدر و مادر به ارث می رسد.
خون انسان در حدود ۴-۶ لیتر است که در کل بدن درحال گردش می باشد، و وظایفی مثل اکسیژن رسانی و یا غذادهی به بافت ها را برعهده دارد.
گروه خونی A :
- نوعا دچار بیماری های قلبی میشن
- چربی خون میگیرن
- به دیابت مبتلا میشن
- معده ی ضعیف و نفاخ و حساسی دارن
- کبد چرب جزو بیماریهای اوناست
گروه گوشت، انواع چربی، تخم مرغ و بعضی از آجیل ها مثل پسته و بادوم هندی و لوبیا و فلفلها و گوجه فرنگی و انبه براشون مضره.
قهوه، چای سبز، شبدر، یونجه، سیر، انگور، گیلاس، گریپ فروت، هویج، تخم کدو، روغن زیتون، سویا، روغن_تخم_کتان و پنیر براشون خوبه
گروه خونی B:
- معمولا دارای طبع بلغمی
- آدمای ملایم و آرام و در تصمیم گیری کند
- افرادی سازگار هستن
تخم مرغ، لبنیات، گوشت گوسفندی، کشک، بادوم، گردو، برنج، انواع میوه، ادویه و چای سبز بهشون میسازه.
ژله، نان جو، باقلا، انار، هندوانه، سیب زمینی سرخ کرده، بستنی، ماهی و اردک بهشون سازگار نیست.
گروه خونی AB:
کمیاب ترین گروه خونی در جهان هستند، گیرنده جهانی به حساب میان و بدنشون خاصیت تولید پادزهر داره ولی غلیظترین گروه خونی رو هم دارن.
به دلیل پایین بودن اسید معده، بهتر است گوشت را همراه سبزی استفاده کنند. امکان ابتلا به سرطان معده و بیماریهای قلبی توشون زیاده.
چون سدیم بدنشون پایینه، بهتره به جای نمک، از نمک دریایی استفاده کنن سویا، سیر، زالزالک، عرق کیالک، سبزی و شربت سرکنگبین (آب، لیموترش و عسل) براشون مفیده.
فلفل، شور، سرکه، ترشیجات، مرکبات و جوانه گندم نخورن بیماریهای کبد و کیسه صفرا (کبد چرب، سیروز، سنگ صفراوی) شایعه.
خوراکیهای سودمند:
گوشت بره، گوسفند، بوقلمون، ماهی، ماست، پنیر، گوسفند یا بز، خامه کمچرب، روغن زیتون، بادام زمینی، گردو، لوبیای سویا، عدس، ارزن، جو دوسر، نان برنجی، نان سویا، نان گندم، برگ چغندر، گل کلم، کلم پیچ، خیار، زردک، چغندر، کرفس، بادمجان آبپز، سیبزمینی، سیر، جعفری، گیلاس، انگور، انجیر، آناناس (آناناس در این گروه به بهتر کار کردن دستگاه گوارش کمک میکند).
خوراکیهای مضر
گوشت گاو و گوساله، جوجه و مرغ، ماهی دودی، میگو، کره، شیر پر چرب، بستنی، دوغ، روغن ذرت، روغن آفتابگردان، کنجد، روغن تخم کدو و آفتابگردان، لوبیا قرمز، آرد ذرت، تربچه، موز، انبه، خرمالو، نارگیل، مرکبات، انار، ریواس، آب پرتقال، فلفل دلمهای، انواع فلفل، سرکه، سس گوجه
گروه خونی o:
معمولا از نظر طب سنتی با طبع دم مطابقت دارد.
مثبت نگری ذاتی، شجاعت، خصوصیات رهبری، روحیه تهاجمی، دارای انرژی و توانمند،صبوری،متکی به نفس.
به طور خلاصه افراد گروه خونیO بایستی گوشتخوار باشند،ورزش های مداوم و نیمه سنگین انجام دهند و نان و لبنیات کمتر مصرف کنند.
خون این گروه رقیق است ،بنابراین بیماری های خونریزی دهنده مثل کولیک اولسرو،زخم معده ،بیماری هایی مثل سرطان پوست، بیماری های عروقی حاد و کم کاری تیروئید در آنان بیشتر دیده می شود.
خوراکی های بسیار سودمند که نقش دارویی در بدن دارند:
گوشت گوسفند،جگر،انواع ماهی های روغنی،روغن زیتون، روغن تخم کدو،گردو،کدوحلوایی،سیب زمینی،بامیه،اسفناج،سیر،جعفری،شلغم،پیاز،کاسنی،فلفل قرمز،انجیر،آلو،ادویه کاری،زردچوبه، نعناع،گل سرخ،زنجبیل و شنبلیله.
خوراکی های قابل پرهیز برای این گروه خونی:
میگو،ماهیدودی،بستنی،شیر،ماست،روغن ذرت،بادام زمینی، بادام هندی،پسته،عدس،ماش،ذرت پخته،آرد گندم،نان ، معمولی،انواع شیرینی،ماکارانی،انواع کلم،ذرت،بادمجان،دارچین،فلفل،انواع سرکه،قهوه،چای،نوشابه گازدار،پرتقال،موز،و…