یکی از خوش طعم ترین ترشی هایی که می توانید در فصل پاییز درست کنید، ?ترشی نارنگی و پرتقال است. این ترشی به قدری خوشمزه و لذیذ می باشد که با یکبار امتحان کردن شیفته ی آن خواهید شد. ترشی نارنگی و پرتقال ضمن اینکه طعم خوبی دارد، بسیار مفید است، زیرا قدرت سیستم ایمنی بدن را بهبود می بخشد و از بیماری هایی چون آنفولانزا و سرماخوردگی جلوگیری می کند.

ترشی ضد سرطان و تقویت کننده سیستم ایمنی

ترشی ضد سرطان و تقویت کننده سیستم ایمنی

این ترشی سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین C است و علاوه بر تامین ویتامین C مورد نیاز بدن، خطر ابتلا به سرطان را هم کاهش می دهد.

ترشی متفاوت و خاص پاییزی | ضد سرطان و تقویت کننده سیستم ایمنی

ترشی متفاوت و خاص پاییزی | ضد سرطان و تقویت کننده سیستم ایمنی

روش تهیه ی ترشی نارنگی و پرتقال ?

ترشی نارنگی و پرتقال را می توانید همراه با هر نوع غذایی استفاده کنید و از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه ی مطلب روش تهیه ی این ترشی پاییزی را به شما آموزش خواهیم داد. اگر دوست دارید روش تهیه ی ترشی نارنگی و پرتقال را یاد بگیرید و آن را در منزل درست کنید، تا پایان این مطلب، با استار بورس همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی نارنگی و پرتقال ?

  1. پرتقال 10 عدد
  2. نارنگی 10 عدد
  3. سرکه 2 پیمانه
  4. چوب دارچین 2 عدد
  5. پودر میخک یک دوم قاشق چایخوری
  6. آب پرتقال و نارنگی یک پیمانه
  7. شکر 2 پیمانه

طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال?

نارنگی و پرتقال را پوست بگیرید و پر پر کنید. سپس با کمک چاقوی تیز پوست هر پره را به آرامی و بدون اینکه آسیبی به بافت میوه ها برسد، جدا کنید. پره های پرتقال و نارنگی را مخلوط کنید و در شیشه ای تمیز بریزید. آب پرتقال، سرکه، شکر، چوب دارچین و پودر میخک را مخلوط نمایید و روی حرارت بگذارید و اجازه دهید به مدت 2 دقیقه بجوشند تا شکر کاملا حل شود. این آب را همان طور که داغ است روی میوه ها بریزید تا کاملا رویشان را بپوشاند. سپس اجازه دهید خنک شوند. در شیشه را ببندید و ترشی را در یخچال نگهداری کنید. این ترشی بعد از یک روز قابل استفاده است. ماندگاری ترشی پرتقال و نارنگی در یخچال حدود 6 ماه تا 1 سال است.