پودر لیمو ترش یکی از بهترین چاشنی های غذا است که از آن می توان در تهیه انواع غذاهای خاورمیانه (هوموس، بابا غانوش و …) سوپ، سس سالاد، خورش، ادویه و ماریناد استفاده نمود. از این پودر حتی می توان برای تمیز و براق کردن ظروف و وسایل آشپزخانه نیز استفاده نمود. پودر لیمو ترش علاوه بر داشتن طعم و عطر فوق العاده، سرشار از فیبر و ویتامین ث است، بنابراین در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش بسیار موثری دارد. این چاشنی بی نظیر ضد سرطان است و سبب افزایش انرژی و بهبود سلامت قلب و عروق می شود. علاوه بر این، التهابات بدن را نیز کاهش می دهد. در این مقاله تصمیم داریم روش تهیه ی این چاشنی خوش طعم را به شما عزیزان آموزش دهیم. با این روش ساده می توانید به راحتی پودر لیمو ترش را در خانه درست کنید.

این چاشنی خوشمزه ی غذا رو خودت تو خونه درست کن!

این چاشنی خوشمزه ی غذا رو خودت تو خونه درست کن!

مواد لازم برای تهیه پودر لیمو ترش?

  • 6 عدد لیمو ترش
  • دستگاه خشک کن غذا یا فر
  • مخلوط کن یا آسیاب قهوه
  • یک ظرف بدون هوا

طرز تهیه پودر لیموترش:

?لیموها را کاملا بشویید و با دستمال کاغذی خشک کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز، پوست لیموها را با دقت جدا کنید و تا آنجا که ممکن است مغز سفید را باقی بگذارید. پوست های سفید باعث تلخی آن می شود. پوست ها را به صورت نوارهای نازک برش دهید و روی سینی خشک کن یا سینی پخت پهن کنید. اگر از خشک کن استفاده می کنید، آن را روی 125 درجه فارنهایت تنظیم کنید و پوسته ها را به مدت 6 تا 8 ساعت یا تا زمانی که کاملا خشک شوند، خشک کنید. اگر از فر استفاده می کنید، آن را با دمای 150 درجه فارنهایت گرم کنید و پوست ها را به مدت 2 تا 3 ساعت یا تا زمانی که کاملا خشک شوند، بپزید. داخل سینی فر از کاغذ روغنی استفاده کنید. پس از خشک شدن پوست، آن ها را در مخلوط کن یا آسیاب قهوه آسیاب کنید تا به صورت پودر ریز درآیند. پودر لیموترش را در یک ظرف دربسته در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.

فواید پودر لیموترش:

?پودر لیموترش دارای تعدادی فواید است که آن را به یک ماده با ارزش در آشپزی تبدیل می کند. این است:

مرکبات: پودر لیموترش دارای طعم قوی مرکبات است که می تواند به ظروف درخشندگی و اسیدی ببخشد.

تلخ: پودر لیموترش کمی تلخی نیز دارد که می تواند شیرینی برخی غذاها را متعادل کند.

معطر: پودر لیموترش عطری قوی دارد که می تواند به ظروف عمق و پیچیدگی بدهد.

خشک: پودر لیموترش یک پودر خشک است که اندازه گیری و استفاده از آن را آسان می کند.

ماندگاری طولانی: پودر لیموترش را می توان برای مدت طولانی بدون از دست دادن طعم خود نگهداری کرد.

نگهداری از پودر لیموترش:

?پودر لیموترش را باید در یک ظرف دربسته در مکانی خنک و تاریک نگهداری کنید. تا 6 ماه حفظ می شود.

نکاتی برای تهیه پودر لیموترش:

• برای بهترین طعم، از لیموترش تازه استفاده کنید.

• مطمئن شوید که تمام مغز سفید را از پوسته های لیموترش جدا کنید، زیرا باعث تلخ شدن پودر می شود.

• اگر می خواهید طعم ملایم تری داشته باشید، می توانید هنگام آسیاب کردن پوست ها را کمتر آسیاب کنید. اما اگر می خواهید طعم بیشتری بدهد بهتر است آن را با آسیاب قهوه به خوبی آسیاب کنید تا کاملا پودر شوند.

• پودر لیمو را می توان برای طعم دادن به انواع غذاهای دیگر مانند برنج، کینوآ و سبزیجات استفاده کرد.

• پودر لیموترش را به مقدار کم استفاده کنید، زیرا طعم ترش و تند دارد.

کاربردهای پودر لیموترش?

• پودر لیموترش را می توان به غذاهای مختلف مانند سالاد، سوپ، خورشت، گوشت، ماهی، مرغ، سبزیجات و دسرها اضافه کرد.

• پودر لیموترش را می توان به نوشیدنی های مختلف مانند آب، چای، قهوه، آبمیوه و اسموتی اضافه کرد.

• پودر لیموترش را می توان به محصولات مراقبت از پوست و مو مانند لوسیون، شامپو، نرم کننده، ماسک صورت و ماسک مو اضافه کرد.

• پودر لیموترش را می توان به عنوان مکمل غذایی در کپسول یا قرص مصرف کرد.