نقش میوه های برای سلامتی مهم و ضروری می باشد هیچ کسی نیست که از خاصیت میوه ها برای سلامتی اش نداند و همه مطلعند که میوه ها یکی از منابع خوب مواد مغذی هستند.

میوه و سبزیجات چون مواد مقوی بالایی دارند از مبتلا شدن به برخی بیماری ها جلوگیری می کنند.

خواص درمانی این میوه ها

خواص درمانی این میوه ها

میوه ها به عنوان یک پاک کننده در بدن عمل می کنند و انرژی بدن را افزایش می دهند.

میوه ها چون دارای مواد مغذی فراوانی هستند برای رشد کودکان بسیار مناسب می باشند‌.

تقریبا ۸۵ درصد میوه ها از آب تشکیل شده است بنابراین کالری نسبتا پایینی دارند.

این خوراکی های خوشمزه نیازی به آماده شدن ندارد و خوردن میوه بسیار راحت می باشد.

میوه ها سرشار از ویتامین ها مواد مغذی و آنتی اکسیدان می باشد و باید در وعده های غذایی مصرف میوه هم لحاظ شود.

درمان ۱۶ بیماری با این ۱۶ میوه:

۱- برگه زرد آلو :

میوه خشک شده برگه زرد آلو یک آب‌نبات طبیعی است و برای میان وعده بچه ها عالی می باشد، برگه زرد آلو برای رفع معده درد عالی است.

۲- انجیر:

انجیر یکی از منابع گیاهی انواع ویتامین ها،مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها می باشد، این میوه برای درمان آلزایمر بکار می رود و یک ضد آلزایمر است.

۳- خرما:

خرما یک میوه هسته دار و گوشتی بیرونی است.
این میوه کوچک بهشتی خواص بسیار زیادی برای مردان و زنان دارد.
برای ناباروری مردان و همچنین حفظ سلامت پوست زنان کارایی دارد.
از خرما برای بیماری سرطان هم استفاده می شود و یک ضد سرطان می باشد.

۴- عناب:

عناب میوه ای کوچک به اندازه زیتون می باشد، که رنگش در ابتدا سبز است و وقتی میر سد نارنجی می شود.
این میوه باعث تقویت سیستم ایمنی می شود.
عناب برای ناباروری و سرفه های مزمن مفید می باشد‌.

۵- زغال اخته:

زغال اخته میوه ای قابض است که در خونریزی های زیاد، باعث انقباض ماهیچه ها می شود.
از این میوه برای درمان عفونت های ادراری استفاده می شود.

۶- مویز:

از خشک شدن دانه های انگور سیاه بدست می آید، بسیار شیرین و آبدار است و خواص بسیار زیادی دارد.
از مویز برای درمان سرما خوردگی استفاده می شود.

۷- کشمش سبز:

کشمش سبز هم نوعی انگور خشک شده است که در قدیم برای نگه داری انگور آنها را خشک می کردند.
از کشمش سبز برای درمان کم خونی استفاده می شود.

۸- قیسی:

نوعی از زرد آلو می باشد که بسیار شیرین مزه و طعمی مطبوع دارد.
از قیسی برای درمان پوکی استخوان استفاده می شود.

۹- نارگیل:

نارگیل به دلیل داشتن آنتی اکسیدان های بالا منبع خوبی برای جلوگیری از سرطان هاست.
از نارگیل به عنوان تقویت کننده بنیه ی بدنی استفاده می شود.

۱۰- آلبالو خشک:

آلبالو خشک به عنوان تنقلات و گاهی اوقات طعم دهنده غذا استفاده می شود.
از این میوه برای درمان رماتیسم استفاده می شود.

۱۱- توت خشک:

توت خشک یک شیرین کننده طبیعی است، که می توان از آن در پخت کیک، شیرینی و .. استفاده کرد.
توت خشک برای درمان فشار خون مناسب است.

۱۲- سنجد:

خواص این میوه بسیار زیاد است و پزشکان طب سنتی مصرف این میوه را به شدت توصیه می کنند.
برای درمان درد پا استفاده می شود.

۱۳- آلو بخارا:

آلو بخارا طعمی ترش مزه دارد و با رادیکال های آزاد مبارزه می کند.
از این میوه برای درمان تب و خارش استفاده می شود.

۱۴- آلو خشک:

این میوه خواص آلو را دارد و ضمن آن از خواص دیگری هم بهره مند است.
برای درمان نفخ و یبوست استفاده می شود.

۱۵- زرشک:

گیاه زرشک خواص بی نظیری زیادی دارد و در غذاها استفاده می شود از آب زرشک به عنوان نوشیدنی هم استفاده می شود.
زرشک برای درمان چربی خون مناسب است.

۱۶- گیلاس خشک:

گیلاس یک میوه خوش طعم و خوشمزه اس که ویژگی مهم آن خون‌سازی بدن است.
از گیلاس برای درمان نقرس استفاده می شود.