نشا یکی از لذیذترین دسرهای جنوبی می باشد که از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به شعله زرد دارد. این دسر خوش طعم با نشاسته، گلاب، شکر و زعفران درست می شود و بافت بسیار نرم و لطیفی دارد. دسر نشا کالری زیادی دارد و جنوبی ها معمولا آن را در ماه رمضان و به هنگام افطار درست می کنند. دسر نشا را هم به صورت سرد و هم گرم می توان استفاده کرد. این دسر هم همانند شعله زرد در پیاله های تک نفره سرو می شود و جزو محبوب ترین دسرهای شهرهای جنوبی به خصوص بوشهر می باشد.

دسر جنوبی خوشمزه با نشاسته | یک میان وعده عالی برای کودکان

دسر جنوبی خوشمزه با نشاسته | یک میان وعده عالی برای کودکان

روش تهیه ی دسر نشا

در این مطلب از استار بورس قصد داریم شما را با دستور تهیه دسر نشا آشنا سازیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای دسر نشا:

  • نشاسته ۱ پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • آب ۵ پیمانه
  • گلاب ۱/۲ پیمانه
  • زعفران آب‌کرده ۱ قاشق غذا خوری

دستور پخت دسر نشا:

نشاسته را در آب حل کنید و روی شعله ملایم قرار دهید. سپس شکر و زعفران را به آن اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا غلیظ شود. وقتی دسر حالت کشدار پیدا کرد، گلاب را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از 2 دقیقه از روی حرارت بردارید. می توانید روی دسر را با خلال بادام و پودر پسته تزئین نمایید. دسر نشا را می توانید به صورت گرم یا سرد سرو نمایید.