استیک گوشت از راسته ی گوشت گوسفند و استخوان دنده ی آن تهیه می شود و دارای 186 کیلو کالری، 28.78 گرم پروتئین، 7.88 گرم چربی و زیر یک گرم کربوهیدرات است. این غذای خوشمزه و لذیذ، جزو غذاهای پرکالری به شما می رود، به همین علت بسیاری از افراد که از رژیم غذایی لاغری و تناسب اندام پیروی می کنند، مجاز به خوردن این غذای خوش طعم نمی باشند.

دو روش عالی برای پخت استیک رژیمی/ استیک به سبک رستوران ها

دو روش عالی برای پخت استیک رژیمی/ استیک به سبک رستوران ها

روش تهیه ی استیک رژیمی با سویا سس

در این مقاله قصد داریم دو روش عالی برای پخت استیک گوشت به صورت رژیمی و کم کالری را به شما آموزش دهیم. اگر از رژیم لاغری پیروی می کنید و به خوردن استیک گوشت علاقه ی بسیاری دارید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

مواد لازم استیک رژیمی با سویا سس:

  1. گوشت راسته گوسفندی با استخوان دنده 2 تکه (250 گرم)
  2. سویا سس 1 قاشق غذا خوری
  3. روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
  4. گوجه‌ فرنگی خرد شده 1 عدد
  5. پیازچه خرد شده 100 گرم
  6. نخود پخته 50 گرم
  7. نمک و فلفل به میزان لازم
  8. نعنا به میزان لازم

طرز تهیه استیک رژیمی با سویا سس

گوشت استیک را با سویا سس، روغن زیتون و فلفل مزه دار کنید و حدود 2 – 3 ساعت در یخچال بگذارید. با بیفتک کوب، گوشت را کمی نازک کنید و سپس روی توری فلزی دو طرفش را کباب کنید. پیازچه و گوجه فرنگی را با کمی روغن زیتون در تابه تفت دهید و نخود پخته را اضافه کنید و به آن ها نمک و فلفل بزنید. سپس آن ها را به همراه استیک و چند برگ نعنا سرو کنید.

استیک گوشت رژیمی با سس قارچ

مواد لازم استیک گوشت رژیمی با سس قارچ:

  • پیاز یک دوم فنجان خرد شده
  • سیر یک حبه خرد شده
  • قارچ دو فنجان که نازک برش داده شده باشند
  • آب گوشت کم نمک یک فنجان
  • سرکه سفید یک سوم فنجان
  • سرکه بالزامیک یک قاشق غذا خوری
  • پیازچه خرد شده یک دوم فنجان
  • گوشت استیک 450 گرم برش داده شده
  • فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم

طرز تهیه استیک گوشت رژیمی با سس قارچ:

منقل یا کباب کن را گرم کنید. روی دو طرف گوشت استیک نمک و فلفل بپاشید. سینی مخصوص کباب کردن را با اسپری چرب کنید. هر طرف گوشت را به مدت 5 دقیقه یا بیشتر به اندازه دلخواهتان کباب کنید. گوشت را داخل فویل بپیچید. برای تهیه سس قارچ، تابه ای رژیمی را روی حرارت بگذارید و با اسپری چرب کنید. یک دوم فنجان پیاز را اضافه کرده و 2 دقیقه بپزید. قارچ را به آن اضافه کرده و 4 دقیقه دیگر بپزید. آب گوشت و سرکه بالزامیک را به آن ها اضافه کنید و زمانی که به جوش آمد، حرارت را کم کنید و حدود 6 دقیقه ملایم بجوشانید تا آب به یک و یک چهارم فنجان برسد. پیازچه ها را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر بپزید. استیک را برش داده با سس قارچ سرو نمایید.