با توجه به اینکه میوه ?انبه دارای خاصیت فراوانی است و طرفداران زیادی دارد شما می‌توانید ترشی این میوه بسیار خوشمزه را تهیه کنید و و در کنار خانواده خود میل نمایید. پس با استاربورس همراه باشید تا در ادامه این مطلب  به شما روشی آسان برای تهیه ترشی انبه را ارائه دهیم.

مواد لازم برای تهیه ترشی انبه

ترشی انبه

ترشی انبه

  • کنسرو گوجه یا 3 عدد گوجه خرد شده
  • انبه سف و سبز 2 عدد
  • عصاره تمر هندی 1 لیوان
  • روغن کنجد یا هسته انگور 1 لیوان
  • سیر 2 حبه
  • سرکه 1 لیوان
  • زردچوبه به مقدار لازم
  • سیاهدانه به مقدار لازم
  • تخم گشنیز به مقدار لازم
  • نمک و ففل به مقدار لازم
طرز تهیه ترشی انبه

تهیه ترشی انبه

روش تهیه ترشی انبه

?ترشی انبه چون با مواد ساده و دم دستی درست می‌شود طرفداران زیادی دارد همچنین بلافاصله پس از درست کردن آن می‌توان از آن استفاده کرد و از طعم بی نظیر آن لذت برد.

تهیه ترشی انبه

تهیه ترشی انبه

? در اولین مرحله پوست گوجه‌ها را می‌کنید و رنده کرده و داخل یک قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت گذاشته تا آب گوجه جمع شود و به غلظت مورد نظر برسد در اینجا می‌توانید به جای گوجه از کنسرو گوجه فرنگی هم استفاده کنید. در همین حین انبه‌ها را بشویید و پوست آنها را جدا کنید و به اندازه‌های دلخواه در بیاورید. برای تهیه ترشی انبه بهتر است انبه‌ها سبز و سفت باشند تا ترشی خوشمزه‌تری را داشته باشید.

طرز تهیه ترشی انبه

طرز تهیه ترشی انبه

? حالا انبه‌هایی را که خرد کردیم و گوجه‌ای که آب آن کشیده شده است را در کنار یکدیگر قرار می‌دهیم و در مرحله بعدی تمر هندی را در یک قابلمه دیگر می‌ریزیم و روی شعله گاز قرار می‌دهیم. تخم گشنیز، مقداری زردچوبه سیاه دانه و نمک به تمر هندی اضافه کرده هم می‌زنیم و بر روی آنها یک لیوان سرکه می‌ریزیم. بر روی حرارت قرار داده، اجازه می‌دهیم تا این مواد حرارت ببینند.

ترشی خوشمزه

ترشی خوشمزه

? پس از آن انبه‌هایی را که به اندازه دلخواه خرد کرده‌ایم درون قابلمه‌ای که دارای تمر هندی است می‌ریزیم و به مدت زمان ۵ دقیقه روی حرارت قرار می‌دهیم تا مقداری نرم شود.

انبه

انبه

? بلافاصله پس از اینکه مواد به جوش آمد گوجه فرنگی‌هایی که آب آن گرفته شده است را به مواد اضافه می‌کنیم و دو دقیقه به آن زمان می‌دهیم پس از آن شعله را خاموش می‌کنیم.

? دقت کنید که زمان طولانی حرارت ندهید چون انبه‌ها له می‌شود. در این مرحله سیرهایی را که ریز کرده‌ایم رو به موادی مواد اضافه می‌نماییم. اگر می‌خواهید که ترشی شما کپک نزند یک نصف استکان روغن به آن اضافه کنید تا مانع کپک زدن آن شود.

? حالا می‌توانی ترشی خود را که آماده شده درون شیشه بریزید و در یخچال نگه دارید. این ترشی خوشمزه اگر به مدت دو هفته در یخچال بماند طعم بهتری دارد و خوشمزه‌تر می‌شود.

قیمت ترشی انبه

قیمت ترشی انبه