دونات پرتقالی از جمله دونات‌های خوشمزه است که بسیار طرفدار دارد و شما می‌توانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید. فقط لازم است که طبق این آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه آن را انجام دهید.

آموزش طرز تهیه دو نوع دونات پرتقالی

دونات که یکی از کیک‌های خوشمزه و پرطرفدار می‌باشد با مواد بسیار ساده‌ای تهیه می‌گردد که از یکی از خوشمزه‌ترین آنها می‌توان به دونات پرتقالی اشاره کرد. اگر شما طرز تهیه این دونات پرتقالی خوشمزه را نمی‌دانید تا آخر این مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه دونات پرتقالی به دو روش ساده در خانه

طرز تهیه دونات پرتقالی به دو روش ساده در خانه

مواد لازم

  • آرد برنج : دو فنجان
  • آرد : دو فنجان
  • شکر : دو فنجان
  • روغن : دو فنجان
  • تخم  مرغ : سه عدد
  • پودر هل : یک قاشق مربا خوری
  • بکینگ پودر : یک قاشق مربا خوری
  • رنده پوست پرتقال یا اسانس پرتقال : به میزان لازم
  • زعفران کمی

طرز تهیه دونات پرتقالی با طعم خاص و خوشمزه

در مرحله اول لازم است که اسانس پرتقال، شکر و تخم مرغ را درون ظرفی ریخته خوب به هم بزنید تا شکر آن حل شود و پس از آن روغن بیفزایید و مجدداً هم بزنید.

حالا مواد خشکی را که در تهیه دونات پرتقالی داریم را با همدیگر مخلوط کرده و بر روی مواد تخم مرغ الک می‌نمایید. آنقدر مخلوط می‌کنید تا یک مایه با بافت یک دست به شما دهد.

در نهایت قالبی را که برای تهیه آن در نظر گرفته‌اید (عموما قالب سیلیکونی بهتر است) مایه را درون آن ریخته و به مدت ۳۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۷۵ درجه قرار دهید. حالا شما می‌توانید دونات را از فر خارج کرده و پس از سرد شدن از قالب خارج نمایید و سپس میل کنید.

دستورالعمل تهیه مینی دونات پرتغالی با روش دیگر

دونات پرتقالی را علاوه بر روش بالا می‌توان با روش‌های دیگر درست کرد که ما در ادامه مطلب طرز تهیه این دونات را به شکلی دیگر به شما آموزش خواهیم داد.
موادی که در دستور تهیه  قرار دارند برای تهیه ۳۶ عدد مینی دونات پرتقالی مناسب است.

مواد لازم برای دونات پرتغالی

  • آرد : یک و نیم فنجان
  • بکینگ پودر : یک و نیم قاشق چای خوری
  • جوش شیرین : نصف قاشق چای خوری
  • نمک : نصف قاشق چای خوری
  • شکر : نصف فنجان
  • کره هم دما با اتاق : یک سوم فنجان
  • دانه خرفه : یک و نیم قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ هم دمای اتاق : یک عدد بزرگ
  • شیر هم دمای اتاق : نصف فنجان
  • رنده  پوست پرتقال : یک عدد

دستور تهیه دونات پرتغالی

در مرحله اول لازم است که فر را در دمای ۱۸۰ درجه قرار داده و قالب‌هایی که مینی دونات را می‌خواهید در آن بریزید چرب کنید و در گوشه‌ای بگذارید. حالا بکینگ پودر، آرد، نمک و جوش شیرین را با همدیگر ترکیب نمایید.

در مرحله بعد لازم است کاسه مناسب انتخاب کنید، شکر و کره را درون آن بریزید و با هم مخلوط کنید تا حالت کرمی پیدا کند. پس از آن تخم مرغ‌ها را به این مواد اضافه کنید و آنقدر هم بزنید که یکدست شود حالا داته های خرفه و رنده پوست پرتقال را به آن بیفزاید.

در مرحله بعد مخلوط آرد را طی سه مرحله و شیر را طی دو مرحله به مواد اضافه کرده و کاملاً هم بزنید. اکنون خمیر شما به دست آمد، آن را درون قیف یا ماسوره ساده بریزید و درون قالب‌های مینی دونات پر کنید. به طوری که دو سوم قالب پر شود و به مدت ۶ تا ۸ دقیقه درون فر قرار دهید.

هنگامی که دونات شما آماده شد آنها را از فر خارج کنید و به مدت ۲ دقیقه کنار قرار دهید تا خنک شود سپس از قالب جدا کنید و روی توری سیمی قرار دهید.

حالا ما به یک سس پرتقالی برای روی دونات‌ها احتیاج داریم که برای این کار یک و نیم فنجان پودر شکر را با یک چهارم فنجان آب پرتقال هم می‌زنیم تا شکر کاملا حل گردد.

هنگامی که دونات‌های شما سرد شد می‌توانید سس که درست کرده اید را روی آنها بریزید و از طعم بی‌نظیر آنها در کنار خانواده خود لذت ببرید