شیرینی جبنیه که شبیه به گوش فیل ایرانی است نوعی شیرینی عربی می باشد که طعم بسیار خوشمزه‌ای دارد.  هنگامی که این شیرینی را درست کنید از طعم فوق العاده آن هیجان زده خواهید شد. شیرینی جبنیه نوعی نان پنیری می‌باشد که آن را در روغن سرخ می‌کند. این لقمه‌های پنیری سرخ شده را به سبک عربی می‌توانید در منزل تهیه کنید و از خوردن آنها لذت ببرید.

طرز تهیه شیرینی جبنیه

این شیرینی که یکی از بی‌نظیرترین شیرینی‌های عربی می‌باشد دارای شباهت به گوش فیل است که در ادامه این مطلب دستور پخت این شیرینی را مرحله به مرحله توضیح خواهیم داد پس با ما همراه باشید.

مواد لازم

تخم مرغ ۱ عدد

پنیر کیبی مثلثی ۸ عدد

شکر ۱ قاشق غذاخوری

نمک ۱ پنس

شیر مایع ¼ لیوان

خمیر مایه فوری ۱٫۵ قاشق غذاخوری

روغن ۱ قاشق غذاخوری

آرد ۲ لیوان

عسل به مقدار کافی

دستورالعمل تهیه شیرینی جبنیه

تهیه شیرینی جبنییه

تهیه شیرینی جبنییه

– برای تهیه این شیرینی خوش طعم ابتدا یک کاسه مناسب را انتخاب کنید و مواد مورد نیاز مانند تخم مرغ، شکر، نمک، خمیر مایه فوری و شیر مایع را درون آن بریزید سپس تمامی این مواد را با همزن برقی مخلوط کرده تا دارای بافت یکدست شود.

– در مرحله بعد پنیر کیبی را با روغن به مواد اضافه کرده و مجدداً با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود. توجه کنید اگر پنیر کیبی در منزل نداشتید می‌توانید از پنیر شیشه‌ای استفاده نمایید.

– پس از یک دست شدن مواد آرد را درون الک ریخته و روی مواد الک کنید. در همین حین با لیسک مخلوط نمایید تا خمیر نرم و یکدستی درست شود. حالا دست خود را چرب کرده و خمیر را با دست ورز می‌دهید.

– چون در تهیه این شیرینی خمیر می‌بایست یک دست و منسجم باشد لازم است خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه با دست چرب به خوبی ورز دهید. در ادامه لازم است خمیر به دست آمده را درون کاسه چرب قرار دهید و مدتی استراحت کند تا پف نماید.

– هنگامی که ۴۵ دقیقه تا یک ساعت گذشت، هوای اضافی خمیر را خارج کرده پس از آن با یک وردنه خمیر را به صورت یک دست باز کنید. سپس با کاتری که مورد سلیقه خودتان است خمیر را قالب بزنید و یک تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید..

– حالا درون تابه مقداری روغن بریزید به طوری که شیرینی‌ها در روغن غوطه ور شودهنگامی که روغن به اندازه کافی داغ شد خمیرهایی را که به دلخواه شکل داده‌اید را به روغن اضافه کنید و اجازه دهید تا این خمیر پف کند و رنگ طلایی به خود بگیرد.

– در آخرین مرحله شیرینی‌های سرخ شده را از درون روغن خارج کنید و روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. و در نهایت آن ها را درون عسل رقیق شده یا شربت قرار دهید و سپس میل نمایید.