اگر شما به شکلات و کاکائو علاقه دارید به شما پیشنهاد می‌کنم که فروماژ شکلاتی که دسری بسیار مجلسی و خوشمزه است را تهیه کنید که حتماً عاشق طعم او خواهید شد. این دسر خوشمزه را می‌توانید در مهمانی‌ها سرو کنید و از مزه آن لذت ببرید. فروماژ شکلاتی یکی از بهترین دسرهای خانگی است که به راحتی تهیه می‌شود و دارای طعم های کاکائویی و شکلاتی است. دقت کنید که در تهیه این دسر برای آنکه عالی شود می‌بایست پودر ژلاتین تخم پودر کاکائو و غیره را در منزل داشته باشید.

آموزش طرز تهیه آسان فرماژ شکلاتی

همانطور که ژله‌ها از دسرهای محبوب در سفره‌های ایرانی هستند فروماژ شکلاتی نیز دسری است که بسیار عالیست و خیلی راحت و آسان تهیه می‌گردد. پس شما می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن در کنار خانواده خود لذت ببرید.

مواد لازم

  • زرده تخم مرغ : دو عدد
  • شیر : دو پیمانه
  • خامه صبحانه : 100گرم
  • پودر کاکائو : یک قاشق سوپخوری
  • شکلات : 50گرم
  • وانیل : 1/4قاشق چایخوری
  • شکر : 1/3پیمانه
  • پودر ژلاتین : دو قاشق سوپخوری
  • آب سرد برای ژلاتین : 1/2پیمانه

دستور تهیه فروماژ شکلاتی

فروماژ شکلاتی

فروماژ شکلاتی

در مرحله اول زرده تخم مرغ و شکر را توسط همزن برقی به خوبی هم می‌زنیم تا حالت سفید و کش‌دار پیدا کند. شیر را بر روی حرارت قرار داده تا گرم شود، سپس زرده‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و به مدت زمان ۷ دقیقه روی حرارت قرار می‌دهیم و مجددا هم می زنیم.

در مرحله بعد پودر ژلاتین را به آب سرد اضافه می‌کنیم هم می زنیم تا مخلوط شود سپس روی بخار آب قرار می‌دهیم تا پودر ژلاتین در آب حل شود و حالت شفاف پیدا کند. و در این مرحله مخلوط به دست آمده  را به شیر اضافه می‌کنیم.

به روش بن ماری شکلات را آب کرده و پودر کاکائو و خامه را به آن اضافه می‌کنیم و فقط در حد مخلوط شدن آن را هم می زنیم. اجازه ندهید که خامه به جوش آید و با دمای شکلات یکسان شود.

حالا شیر را از روی حرارت برداشته و خامه شکلاتی و وانیل را به شیر اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم که حرارت آن کم شود. سپس در قالب دلخواه ریخته و به مدت چند ساعت درون یخچال می‌گذاریم تا سفت شود و خود را بگیرد. پس از چند ساعت از یخچالان را خارج می‌کنیم و درون ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم.

نکته‌ای که در تهیه این دسر خوشمزه وجود دارد این است که پودر کاکائو و شکلات را درون شیر و زرده حل می‌کنیم و دیگر نیاز به بن ماری نیست و سپس زمانی که مخلوط سرد شد خامه را به آن اضافه می‌کنیم تا نبرد.