قند ممنوع است چون قند و شکر ترکیباتی هستند که مصرف زیاد از حد آنها موجب بروز بیماری هایی در بدن شده و سلامتی را به خطر می اندازند. معمولا در رژیم های غذایی از مضر ترین ترکیبات موجود می توان قند را نام برد که توصیه می شود در مصرف آن دقت بیشتری به عمل آید. همچنین بر اساس تحقیقات دانشمندان در سطح جهانی نیز منشا چاقی مزمن به استفاده بیش از حد قند و شکر باز می گردد.

چرا قند نخوریم؟!

علت نخوردن قند

درصد بالایی از قند غیرطبیعی درون آب میوه های مصنوعی و نوشابه های گازدار قرار دارد. فلذا لازم است در مصرف آنها دقت شود.

این ماده علاوه بر افزایش وزن ممکن است باعث بروز بیماری هایی نظیر دیابت، سرطان و مشکلات قلبی گردد.

بهترین جایگزین های قند:

  • عسل طبیعی
  • انجیر خشک
  • کشمش
  • مویز
  • خرما
  • توت خشک

استفاده درست و متعادل از عسل طبیعی مانعی برای ایجاد بیماری های نام برده می شود. انجیر خشک نیز علاوه بر اینکه جایگزین مناسبی برای قند محسوب می شود، مزیت های گسترده ای نیز برای بدن به همراه دارد. از مهم ترین خاصیت های انجیر خشک می توان به خاصیت ضد سرطانی، تقویت ریشه مو و تقویت حافظه اشاره کرد.

کشمش جایگزین دیگری برای قند است که می تواند موجب ارتقاء سیستم ایمنی بدن نیز شود. همچنین مویز که ظاهری مشابه کشمش دارد، می تواند علاوه بر افزایش انرژی بدن، باعث افزایش ویتامین های A ، B و E شود.

در ادامه موارد نام برده، خرما از دیگر مواردی است که می تواند جایگزین بسیار مناسبی برای قند باشد. چرا که این میوه علاوه بر تقویت عملکرد مغز، افزایش انرژی و تقویت سیستم ایمنی بدن را نیز به همراه دارد. در آخر نیز به توت خشک اشاره می کنیم که به عبارتی بهترین قند طبیعی شمرده می شود. از خاصیت های مهم توت خشک می توان به درمان کم خونی، سرفه، آسم، فشار خون بالا و فقر آهن اشاره کرد.