اگر به دنبال صبحانه ای متفاوت و خاص هستید، پیشنهاد ما به شما این است که مربای میوه ی کاکتوس را حتما امتحان کنید. این مربا طعم و رنگ فوق العاده ای دارد، به طوری که با یکبار امتحان کردن، عاشق آن خواهید شد. مربای میوه ی کاکتوس علاوه بر طعم دلپذیری که دارد، دارای خواص بسیاری است. این مربای خوشمزه به تقویت سیستم دفاعی بدن، تناسب اندام، بهبود التهابات بدن و درمان تب و هپاتیت کمک می کند و از مشکلاتی نظیر  چاقی مفرط، عفونت کلیه، سوزش مثانه و پیری زود رس جلوگیری می نماید.

مربای کاکتوس! صبحانه ای متفاوت و خاص

مربای کاکتوس! صبحانه ای متفاوت و خاص

روش تهیه ی مربای کاکتوس

در ادامه روش تهیه ی مربای میوه کاکتوس به طور کامل آموزش داده شده است. شما می توانید به وسیله ی این دستور پخت، به راحتی مربای کاکتوس را در خانه تهیه نمایید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه ی مربای کاکتوس:

  • میوه کاکتوس 250 گرم
  • آب 2 پیمانه
  • شکر 500 گرم
  • جوهر لیمو یک هشتم قاشق چای خوری
  • وانیل به مقدار اندک
  • مغز بادام یا مغز پسته درصورت دلخواه به میزان کافی

طرز تهیه مربای میوه ی کاکتوس:

خارهای میوه ی کاکتوس را گرفته و میوه را پوست بگیرید. در صورت نیاز  آن را خرد کنید و دانه هایش را جدا نمایید و به همراه آب و شکر روی حرارت بگذارید تا بپزد. زمانی که مربا غلیظ شد، مقداری جوهر لیمو و وانیل را به همراه مغز پسته یا بادام به مربا اضافه کنید و 2 دقیقه بجوشانید. پس از آن شعله را خاموش کنید. اگر دوست دارید میوه ی کاکتوس را با پوست بپزید تا ظاهری زیباتر داشته باشد، با پارچه ای ضخیم و حوله ای روی پوست میوه را بکشید تا خارهایی که به چشمتان دیده نمی شود، کاملا تمیز شوند. سپس میوه را از درازا برش بزنید و دانه هایش را در آورید. اگر می خواهید خیالتان از بابت خارها راحت باشد، میوه را کاملا پوست بگیرید و با میوه ی بدون پوست مربا درست کنید. با این که در این حالت میوه ها به احتمال زیاد له خواهند شد، ولی در نهایت طعم بی نظیر و رنگ بسیار زیبایی خواهند داشت.