میوه های منبع بسیار خوبی از آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها می باشند، توصیه می شود میوه هایی که با پوست می شود خورد را با همان پوست مصرف کنید‌. ویتامین ها را بدن تولید نمی کند و باعث از مواد غذایی و میوه هایی که مصرف میکنید، ویتامین مورد نیاز بدن را برآورده کنید .
بسیاری از خوراکی هایی که ما در طول روز مصرف میکنیم فایده ها و ضررهای دارد که تاثیر مستقیمی روی سلامت جسمی ما دارند.

فهرست دسترسی سریع

مزاج شناسی میوه ها

مزاج شناسی میوه ها

برای اثربخشی بهتر میوه ها باید اول خواص و طبع بدن خود را بشناسید و دوم به بررسی طبع و خاصیت میوه مورد نظرتان بپردازید تا باهم هماهنگ باشند.
هرفرد باید طبق طبع بدنی خودش خوراکی ها و میوه های مخصوص به طبع خودش را انتخاب کند.

طبع و مزاج میوه جات:

?سیب :

گرم و تر

انار:
سرد و معتدل

به :
معتدل

?گیلاس:
گرم و تر

?آلبالو :
سرد و خشک

آلو:
سرد وتر

?زرد آلو:
سرد و تر

ازگیل:
سرد و خشک

?نارگیل:

گرم و خشک

انجیر:
گرم و تر

?زیتون:
گرم و خشک

?انگور:

گرم وتر

?گلابی:
گرم وتر

شفتالو:
سرد و تر

? موز:
گرم و خشک

?آناناس:
گرم و تر

?انبه:
گرم و خشک

شلیل:
سرد و تر

هلو:
سرد وتر

خرما:
گرم و تر