با بالا رفتن سن تمرکز کردن برروی مواد غذایی کامل و کم فراوری شده یک امر واجب است یعنی غذایی که نزدیک ترین ظاهر را به شکل طبیعی خود داشته باشد.
مصرف میوه و سبزیجات را افزایش دهید
منظورمان از سبزیجات همان سبزی های برگ دار تیره و سرشار از آنتی اکسیدان مانند کلم پیچ،اسفناج،کلم بروکلی و علاوه برآن سبزیجات رنگارنگ مانند هویج و کدوحلوایی می باشد که می توانید آن ها را با روغن زیتون و پنیر بز اشتها آورتر کنید. و در طول روز از خوردن میوه های خوشرنگ مانند توت ها و یا هندوانه غافل نشوید.
با مصرف کلسیم فراوان استخوان های خود را بیمه کنید
هنگامی که سن افزایش می یابد حفظ سلامت استخوان و جلوگیری از پوکی استخوان و یا شکستگی استخوان وابسته به کلسیم دریافتی از مواد غذایی مانند شیر،ماست و پنیر یا منابع غیر لبنی مثل توفو،کلم بروکلی،بادام و کلم پیچ است.
به مصرف موادغذایی غنی از پروتئین تنوع بدهید
منابع پروتئین خود را متنوع کنید،زیرا؛با بالارفتن سن مصرف پروتئین با کیفیت، قادر به بهتر کردن خلق و خوی شما می باشد و همچنین می تواند شما را درمقابل استرس،اضطراب و افسردگی بسیار مقاوم کرده و در واضح تر اندیشیدن نیز کمک رسان خوبی باشد.شما می توانید مواد غذایی مانند ماهی،لوبیا،نخود،تخم مرغ،آجیل و دانه ها را در رژیم غذایی خود جای داده و بدین گونه به منابع پروتئین خود تنوع ببخشید.زیرا؛ امکان دارد دریافت بیش از اندازه پروتئین از محصولات گوشتی فرآوری شده مانند سوسیس،بیکن و سالامی احتمال تهدید بیماری قلبی،سرطان و یا دیگر مشکلات سلامتی را بالا ببرد.
خوردن فیبر زیاد را در رژیم غذایی خود بگنجانید
زنان بالای ۵۰سال باید روزانه حداقل ۲۱گرم فیبر و مردان بالای ۵۰سال روزانه حداقل ۳۰گرم فیبر مصرف کنند.زیرا؛فیبر رژیمی قادر به کاهش دادن خطر بیماری قلبی،سکته و دیابت می باشد و همچنین سلامتی پوست شما را بهبود بخشیده و علاوه برآن به کم کردن وزن نیز یاری می رساند. با افزایش سن سیستم گوارش شما سخت تر کار می کند،به همین دلیل وجود فیبر کافی در یک برنامه غذایی سالم ضروری است بنابراین گنجاندن آن را در میان غذاهایتان فراموش نکنید.