ناگت مرغ یکی از لذیذترین غذاها می باشد که هم بزرگتر و هم بچه ها آن را بسیار دوست دارند. با وجود اینکه این غذا خوشمزه و لذیذ است، اما چندان مقوی و سالم نمی باشد، پس بهتر است به جای تهیه ی ناگت مرغ آماده، از جایگزین آن استفاده کنید. ناگت سبزیجات یک جایگزین عالی برای ناگت مرغ آماده است که علاوه بر خوشمزه بودن، بسیار مقوی و سالم می باشد.

ناگت گیاهی خوش طعم با گل کلم و هویج

ناگت گیاهی خوش طعم با گل کلم و هویج

روش تهیه ی ناگت گیاهی

این ناگت از سبزیجات مفیدی چون کلم بروکلی، گل کلم، سیر، پیاز و هویج تهیه می شود و برخلاف ناگت مرغ، لازم نیست آن را به طور عمیق سرخ نمایید. در زیر روش تهیه ی این ناگت گیاهی خوش طعم به طور کامل بیان شده است.

مواد لازم برای ناگت سبزیجات:

  1. گل کلم آسیاب شده ۲ پیمانه
  2. گل کلم بروکلی ۱ پیمانه
  3. هویج رنده شده ۱ پیمانه
  4. پیاز خرد شده ¼ پیمانه
  5. پنیر چدار رنده شده ½ پیمانه
  6. سیر خرد شده ۱ قاشق چایخوری
  7. پودر پیاز ۱ قاشق چایخوری
  8. پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
  9. نمک دریا ۱ قاشق چایخوری
  10. پودر فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
  11. تخم مرغ ۲ عدد
  12. پودر سوخاری یا پودر نان ۱ و نیم پیمانه

طرز تهیه ناگت سبزیجات

فر را روی ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. گلچه های نصف یک عدد گل کلم را جدا نمایید و داخل غذاساز بریزید. گل کلم ها را آسیاب کنید تا به شکل برنج درآیند. در واقع به آن برنج گل کلم هم می گویند. ۲ پیمانه از آن را جدا نمایید. اگر گل کلم اضافه آمد آن را برای وعده بعدی کنار بگذارید. کلم بروکلی را به اندازه ۵ الی ۶ دقیقه بخارپز کنید. کلم ها را داخل مایکروفر هم می توانید بخارپز کنید. سبزیجات، پنیر، سیر و ادویه جات را داخل غذاساز بریزید و با گل کلم ها مخلوط کنید. تخم مرغ ها را داخل ظرف جداگانه ای هم بزنید. تخم مرغ ها و ۱ پیمانه پودر سوخاری یا پودر نان را به مواد داخل غذاساز اضافه کنید و هم بزنید. هر چند وقت یکبار غذاساز را خاموش کنید و مواد را هم بزنید تا تمام قسمت های مواد به اندازه یکسان مخلوط شوند. باقیمانده پودر سوخاری را داخل ظرف جداگانه ای بریزید. مواد را در اندازه های کوچک گرد و صاف کنید و داخل پودر سوخاری بغلتانید. سپس آن ها را داخل سینی فر چرب شده، قرار دهید و ۱۲ الی ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که ترد شوند، بپزید. اگر می خواهید ناگت ها را سرخ کنید، داخل تابه ای روغن را داغ نمایید و ناگت ها را به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه سرخ کنید. ناگت سبزیجات را می توانید با سس مورد علاقه ی خود سرو کنید. سس خردل، کچاپ یا هر سس دیگری که دوست دارید، اما این ناگت خوشمزه با سس باربیکیو طعم بهتری خواهد داشت. برای این که از طعم این غذا لذت بیشتری ببرید، در کنار آن ماست یونانی سرو کنید.