احتمالا برای شما هم پیش آمده که بارها بخواهید درخانه یا در بیرون و گردش کباب کوبیده درست کنید و کبابتان روی سیخ نمانده و همه ی زحمت و هزینه هاتون هدر شده.اگر میخواهیددیگر کبابتان روی آتش نریزد و در حد رستوران کوبیده بزنید با ما همراه باشید.کباب کوبیده از غذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار ایرانیهاست که البته اگر در خانه خودتان بتوانید به طرز صحیحی درست کنید لذیذتر هم میشود. در ادامه مطالب طرز پخت کباب کوبیده به همراه نکات مهم کباب زنی را برایتان اورده ایم.

فهرست دسترسی سریع

طرز پخت کباب کوبیده

نکات مهم کباب زنی

نکات طلایی کباب زدن ?

  • بهترین گوشت برای تهیه کباب کوبیده ، استفاده از گوشت سردست و گردن به همراه مقداری دنبه است که باید با هم چرخ شوند تا کباب چرب و خوشمزه ای داشته باشید.
  • قبل از اینکه گوشت کباب را روی سیخ بکشید سیخ ها را از قبل چند دقیقه ای داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا سرد شوند.
  • سیخ های کباب در هنگام استفاده حتما باید تمیز و خشک باشند.
  • گوشتی که برای کباب کردن میخواهید استفاده کنید نباید بشویید ، چون چسبندگی خود را از دست می دهد و هنگام سیخ زدن و کباب شدن میریزید.
  • یکی از راههایی که میتواند گوشت شما را چسبنده تر کند اضافه کردن مقداری گوشت مرغ چرخ شده به گوشت قرمز کبابی ست. چرا که گوشت مرغ چسبندگی بالایی دارد.
  • برای مواد کباب کوبیده باید بعد از رنده کردن پیازها ، آب آن را کاملا بگیرید و فقط تفاله پیاز را به گوشت اضافه کنید تا باعث شل شدن مواد و ریختن از روی سیخ نشود.
  • برای یکدست و زیبا کردن کباب ها و نیز چسبندگی بیشتر ،میتوانید از مقدار خیلی کمی جوش شیرین در مواد کباب کوبیده استفاده کنید.البته اگر به طور مداوم هوس کوبیده میکنید استفاده هر بار از جوش شیرین توصیه نمیشود.
  • برای حالت چسبندگی بیشتر گوشت ها و برای اینکه از روی سیخ نریزند آنها را کاملا ورز دهید و بعد حدود 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا مغز گوشت کاملا سرد شود. حتی بعد از اینکه کبابها را به سیخ گرفتید مجددا آنها را یک ساعت دیگر داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا خودشان را بگیرند.
  • دو طرف گوشتهای به سیخ کشیده شده را از بالا و پایین خوب با دست فشار دهید تا به سیخ بچسبند.
  • حرارت اولیه آتش منقل گازی و یا ذغالی هنگامی که کباب ها را روی آن قرار میدهند باید خیلی زیاد باشد و باید با قدرت روی آتش زغال باد بزنید سیخ ها را باید تند تند پشت و رو کنید تا یک طرف آن بیشتر روی آتش نباشد. وقتی هم که گوشتها خودشان را گرفتند و مطمعن شدید دیگر نمیریزند حرارت را کم کنید و یا باد زدن را به آرامی انجام دهید.