همبرگر یکی از محبوب ترین و لذیذ ترین غذاها در سراسر دنیا می باشد، اما به علت کالری بالایی که دارد، بسیاری از افراد نمی توانند از این غذای خوشمزه و لذیذ استفاده کنند. در این مطلب قصد داریم روش تهیه ی همبرگر رژیمی و کم کالری را به شما آموزش دهیم. این همبرگر خوشمزه از قارچ، بادمجان، موسیر، هویج، سس گوجه، ریحان و … تهیه می شود و برای آن دسته از افرادی که به دنبال کاهش وزن و تناسب اندام هستند، عالی می باشد. علاوه بر این، همبرگر رژیمی قارچ و بادمجان به دلیل داشتن این دو ماده، حاوی ویتامین ها و مواد مغذی متنوعی است و در سلامت و تندرستی بدن نقش بسیار موثری دارد.

همبرگر رژیمی و کم کالری

همبرگر رژیمی و کم کالری

روش تهیه ی همبرگر رژیمی و کم کالری

مواد لازم:

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
بادمجان 1 عدد ریز شده
نمک دریا 1 قاشق چایخوری
موسیر 2 و 1/2 فنجان
قارچ خرد شده 200 گرم
گشنیز خرد شده 1 قاشق غذاخوری
برنج قهوه ای پخته شده 1/2 فنجان
آرد گندم 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده 1/4 قاشق چایخوری
هویج رنده شده 2 عدد
سس گوجه فرنگی 1 فنجان
پنیر پارمزان 1/4 فنجان
ریحان تازه خرد شده به مقدار لازم

دستور پخت همبرگر:

ابتدا درون تابه روغن زیتون بریزید. بادمجان ها را ریخته و تفت دهید تا طلایی شوند. نمک، گشنیز، موسیر و قارچ ها را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا قارچ ها طلایی شوند. مخلوط را در ظرفی قرار دهید تا خنک شود. برنج قهوه ای پخته شده، هویج رنده شده و آرد را به مخلوط اضافه کنید و با مخلوط کن، کامل میکس نمایید، به طوری که چسبندگی داشته باشد. از مخلوط به اندازه گردوهای کوچک برداشته و درون روغن سرخ کنید. روی نان کمی سس گوجه فرنگی بمالید و همبرگرها را روی سس قرار دهید. روی همبرگرها کمی پنیر پارمزان رنده شده و ریحان تازه بریزید.