کدو سبز یک ماده غذا کم کالری و پر از مواد مغذی می باشد. کدو سبز از نظر گیاه شناسی یک میوه نارس است، اما خیلی از افراد آنرا به عنوان یک سبزی می شناسند. کدو سبز سرشار از ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی می باشد، کدو سبز فیبر بالا و کالری کمی دارد فیبر موجود در کدو باعث هضم بهتر غذا می شود و مشکلات گوارشی را کم می کند.

فواید کدو سبز

فواید کدو سبز

بعضی از افراد به کدو سبز آلرژی دارند و علائمی مثل اسهال ، حالت تهوع و … به آنها دست می دهد. برای تازه نگه داشتن کدو سبز آن ها را کاملا خشک کنید و در کیسه های کاغذی در یخچال نگهداری داری کنید.برخی از افراد هم کدو را به قطعه های کوچک تبدیل می کنند و در فریزر نگهداری می کنند.

برخی از فواید کدو سبز عبارتند از

کدو سبز

کدو سبز

۱- پیشگیری از سرطان:

کدو سبز حاوی ماده ای بنام زاگزانتین بوده که این ماده ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.

۲- پیشگیری از دیابت:

ویتامین B6 به تنظیم گلوکز خون کمک می کند، این ویتامین نقش محافظتی در برابر دیابت دارد. کدو سبز حاوی مقادیر زیادی از این ویتامین می باشد.

۳- سلامت چشم:

ترکیباتی مثل لوتئین و زآگزانتین با گرفتن طول موج های نور آبی از سلول های چشم محافظت می کنند.

۴- داشتن مواد مغذی:

کدو سبز دارای آنتی اکسیدان های متعدد است مثل لوتئین و زآگزانتین، کدو سبز دارای ویتامین A، فولات و پتاسیم می باشد.

ارزش غذایی کدو سبز:

  • کالری: 17
  • پروتئین: 1 گرم
  • چربی: کمتر از 1 گرم
  • کربوهیدرات: 3 گرم
  • شکر: 1 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • ویتامین آ: 40% از نیاز روزانه
  • منگنز: 16% از نیاز روزانه
  • ویتامین سی: 14% از نیاز روزانه
  • پتاسیم: 13% از نیاز روزانه
  • منیزیم: 10% از نیاز روزانه
  • ویتامین کا: 9% از نیاز روزانه
  • فولات: 8 درصد از نیاز روزانه
  • مس: 8 درصد از نیاز روزانه
  • فسفر: 7% نیاز روزانه
  • ویتامین ب6: 7% از نیاز روزانه
  • تیامین: 5% از نیاز روزانه

 

عوارض مصرف کدو سبز

عوارض مصرف کدو سبز

عوارض جانبی مصرف کدو:

۱- باعث مشکلات گوارشی مثل گرفتگی معده یا اسهال می شود.

۲- آلرژی که باعث خارش، تهوع و در بعضی وقت ها باعث آلرژی دهانی می شود.

۳- مصرف بیش از حد کدو باعث بیماری آلزایمر می شود.

۴- مصرف کدو برای زنان باردار و شیرده ، هم چنین کسانی که سیگار می کشند توصیه نمی شود چون مقادیر بتاکاروتن آن زیاد است.