جالب است بدانید گوجه فرنگی قهر میکند و مزه خود را از دست میدهد اما چرا و چه زمانی؟ گوجه فرنگی از خوراکی های خوشمزه و دوست داشتنی پر از ویتامینC و خاصیت برای معده و دستگاه گوارش ، پوست و درمان بسیاری از بیماریها است اما زمانی که گوجه فرنگی را در یخچال نگه دارید گوجه به اصلاح قهر میکند و طعم خود را از دست میدهد به طوری که فقط مزه ی آب میدهد.

نگهداری گوجه فرنگی در یخچال و سرما خوردن آن عطر و طعم و خواص گوجه را نابود میکند. گوجه فرنگی را در بیرون از یخچال و در کنار سیب زمینی و پیاز ها قرار دهید و اگر در یخچالتان گوجه دارید آن را مستقیما برای غذا استفاده نکنید. گوجه ای که در یخچال مانده را یک روز در دمای اتاق قرار دهید تا عطر و طعم آن کمی برگردد سپس استفاده کنید. در ادامه ی این مطلب چند روش نگهداری گوجه برای زمستان را برایتان آورده ایم با استفاده از این روش ها میتوانید زمستان هم گوجه فرنگی در خانه داشته باشید.

گوجه فرنگی هم قهر میکند هم سرما میخورد؛ خصلت های عجیب گوجه فرنگی

گوجه فرنگی هم قهر میکند هم سرما میخورد؛ خصلت های عجیب گوجه فرنگی

چه گوجه ای را بخریم؟

هنگام خرید گوجه فرنگی ، گوجه های رسیده و قرمز را که سفت نیستند و قسمت های سفید و سبز ندارند را انتخاب کنید.بهتر است گوجه هایی که کمتر گوشت و بیشتر دانه دارند را انتخاب کنید.

روش نگهداری گوجه برای زمستان?

روش اول:

ابتدا گوجه فرنگی تازه مطابق با مصرف و گنجایش فریزر خود تهیه کنید.

گوجه فرنگی ها را بشویید .

به همان شیوه که گفتیم ، پوست گوجه فرنگی ها را گرفته و خرد کنید.

گوجه فرنگی های خرد شده را در قابلمه بریزید و روی شعله ملایم گاز بگذارید .

زمانی که گوجه فرنگی پخت ، به آن مقداری نمک بزنید و اجازه دهید تا سرد شود.

گوجه فرنگی های پخته شده را داخل کیسه فریزر بریزید و در فریزر بگذارید.

روش دوم:

پس از تهیه گوجه فرنگی تازه ، آنها را شسته و پوست بگیرید.

سپس گوجه ها را خرد کنید .

چند پیاز را پوست بکنید و خرد کرده و سرخ کنید . میزان پیاز بستگی به مقدار گوجه فرنگی دارد .

گوجه فرنگی های خرد شده را درون یک قابلمه بریزید و پیاز داغ را به آن بیافزایید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید .

پس از پخته شدن گوجه ها، گاز را خاموش کرده و اجازه دهید گوجه ها سرد شود .

گوجه فرنگی های پخته شده را درون کیسه فریزر یا داخل ظروف دربدار ریخته و درون فریزربگذارید.

روش سوم:

گوجه فرنگی های تازه را خوب بشویید و از وسط نصف کنید

قسمت سر گوجه و قسمت های خراب آن را کاملا جدا کنید .

با قاشق دانه های گوجه فرنگی را جدا کنید .

گوجه ها را خرد کنید .

گوجه ها را داخل قابلمه چدن یا آلومینیومی که کف ضخیم و سنگینی دارد ، بریزید و روی حرارت بگذارید تا گوجه ها بپزند.

بعد از پخته شدن گوجه هاصبر کنید تا گوجه ها سرد شود .

سپس با استفاده از مخلوط کن یا بلندر یا هر نوع غذاساز دیگر گوجه های پخته را بزنید تا کاملا پوره شوند.

پوره گوجه فرنگی را درون کیسه فریزر ریخته و هوای اضافی کیسه را خارج کنید .

می توانید با این روش در زمستان نیز گوجه فرنگی داشته باشید.

روش چهارم:

ابتدا گوجه فرنگی ها را شسته و خرد کنید.

قابلمه مناسبی انتخاب کنید و گوجه فرنگی ها را داخل آن بریزید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید.

سپس برای طعم دار شدن گوجه فرنگی ها مقداری فلفل سبز تند و مرزه را ریز کرده و داخل گوجه فرنگی ها بریزید .

بعد از نرم شدن و پختن گوجه ها مقداری نمک و ادویه های دلخواه خود را به گوجه ها بیافزایید.

سپس مقداری روغن داخل گوجه ها بریزید و بگذارید گوجه ها چند دقیقه روی حرارت بماند.

زمانی که گوجه فرنگی ها سرد شد آنها را داخل شیشه هایی با درب فلزی بریزید.

شیشه های حاوی گوجه فرنگی را داخل قابلمه بزرگی که در آن ، آب در حال جوشیدن است ، قرار دهید .

شیشه ها را پس از 15 تا 20 دقیقه از آب جوش بیرون آورده و در جای مناسبی بگذارید .

این شیشه ها را می توانید بیرون از یخچال نیز نگهداری کنید .