برنج یکی از اصلی ترین غذاهای ما ایرانی ها می باشد، برنج در منطقه آسیای شرقی مثل چین و ژاپن هم طرفداران خودش را دارد. گونه های مرغوب برنج ایرانی در استان های مازندران، گیلان، گلستان، فارس و خوزستان به ترتیب تولید می شوند.

  • اگر بخواهیم برنج را از نظر طعم و بو تقسیم بندی کنیم برنج ایرانی درجه اول را دارد و برنج پاکستانی و هندی در دانه بلند بودن حرف اول را می زنند‌.
  • برنج حاوی ویتامین های B6,B5,B2,A,E، آهن و منگنز می باشد‌.
  • برنج برای درمان اسهال بویژه اسهال خونی مناسب است، یبوست آور است و حالت جمع کنندگی دارد.
  • آب برنج صاف شده برای تقویت رشد مو، زخم های گوارشی، شفافیت پوست مناسب می باشد.

۵ دانستنی مهم درباره برنج:

برنج قوت غالب ایرانی ها

برنج قوت غالب ایرانی ها

۱- هرروز برنج نخورید:

هرروز هفته برنج نخورید زیرا مصرف بیش از حد برنج باعث غلظت خون می شود.

۲- دور ریختن آب برنج ممنوع:

مصرف آب جوشیده برنج باعث دفع صفرا از معده و روده می شود.

۳- برنج را باگرمی بخورید:

طبع سرد برنج می تواند خطر بیماری هایی مثل ام اس و پارکینسون را افزایش دهد، بنابراین از گرمی هایی مثل زیره در برنج استفاده کنید و سعی کنید برنج ایرانی بخورید.

۴- شیربرنج بخورید:

شیر برنج باعث افزایش وزن کودک و افراد لاغر، خوشرنگ شدن پوست، خواب راحت، و افزایش توان جسمی و ذهنی می شود.

۵- زمان مناسب خوردن برنج:

برنج حاوی مقدار زیادی کربوهیدارت است که مدت زمان زیادی طول می‌کشد تا هضم شود اگر شب برنج خورده شود هم هضم سخت تری خواهد داشت و هم کالری بالایی به بدن می دهد که خوب نیست‌.