?گوشت قرمز را اگر تفت دهید یا به اصطلاح نیم سوز کنید باعث بروز تغییراتی در روی دی ان ای افراد می شود. گوشت قرمز که در دمای بالا پخته می شود می تواند باعث بروز تغییراتی روی دی ان ای، و سبب باعث بروز سرطان شود.

به طور کلی و طبق تحقیقات انجام شده، گوشت قرمز و غذاهای سرخ شده برای سلامتی خوب نیستند، و این امر بر همه ثابت شده است. درحالی که گوشت قرمز فواید زیادی برای بدن انسان دارد، مصرف زیاد آن باعث بروز برخی بیماری های مزمن و هم چنین سرطان می شود.

مواد شیمیایی و مولکول های سرطان زایی که می توانند در طول پخت ایجاد شوند، این را به عنوان سرطان زایی احتمالی در گروه 2aدسته بندی می کنند.

مضرات گوشت قرمز

مضرات گوشت قرمز

گوشت، میوه، سبزیجات، ماهی، مرغ، غلات، آجیل، قارچ و.. همگی از موجوداتی هستند که زمانی زنده بوده‌اند و هنگامی که این غذاها در دمای بالا پخته می‌شوند، دی‌ان‌ای آنها آسیب می‌بیند.همچنین اجزای این مواد می تواند باعث جهان در دی ان ای شما شود.

گوشت قرمز دارای منابع زیاد سدیم می باشد،مصرف بی رویه و زیاد گوشت قرمز باعث افزایش فشار خون و آسیب به دیواره های قلبی شده و احتمال سکته قلبی افزایش می یابد.

هم چنین افزایش بی رویه مصرف گوشت باعث افزایش چربی خون شده و بروز انسداد قلبی می کند.

دانشمندان آزمایش صحت این فرضیه روی موش انجام دادند. ابتدا گوشت چرخ کرده گاو، گوشت چرخ کرده خوک و سیب زمینی چرخ کرده را به دو روش مختلف، اولی جوشاندن در دمای ۱۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه و دومی تفت دادن در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه . سپس دی‌ان‌ای را از غذاها استخراج و آسیب‌هایی که متحمل شده بودند را بررسی کردند.

نتیجه آزمایش این شد که دمای بالاتر باعث آسیب به دی‌ان‌ای غذا می‌شود و سیب زمینی به دلایلی که هنوز ناشناخته باقی مانده است، آسیب کمتری نسبت به گوشت می‌پذیرد. دو نوع رایج آسیب دی‌ان‌ای که آنها در نمونه‌ها مشاهده کردند، سمی هستند، به گونه‌ای که می‌توانند منجر به بروز سرطان شوند.