کلوچه دارچینی یک کلوچه بسیار لذیذ و خوشمزه است که با کره، تخم مرغ، کرم تار تار، آرد، دارچین و شکر درست می شود. دارچین موجود در این کلوچه غنی از آنتی اکسیدان است و با رادیکال های آزاد مقابله می کند و از سرطان، آلزایمر و پیری زود رس جلوگیری می نماید. دارچین التهابات بدن را بهبود می بخشد و با کاهش کلسترول بد خون، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. علاوه بر این، دارچین ?ضد عفونت و ضد دیابت است و به کاهش اشتها و کاهش وزن کمک می کند.

کلوچه بسیار لذیذ و خوشمزه با طعم دارچین | سرشار از آنتی اکسیدان + ضد عفونت

کلوچه بسیار لذیذ و خوشمزه با طعم دارچین | سرشار از آنتی اکسیدان + ضد عفونت

روش تهیه ی کلوچه دارچینی

در ادامه روش تهیه ی کلوچه دارچینی را به شما آموزش خواهیم داد. اگر به خوردن کلوچه دارچینی علاقه دارید، تا انتهای مطلب با استار بورس همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کلوچه دارچینی:

کرم تارتار ۲ قاشق مرباخوری
آرد دو و سه چهارم پیمانه
جوش شیرین یک قاشق مرباخوری
شکر یک و نیم پیمانه
کره نرم ۲۲۶ گرم
تخم مرغ ۲عدد
دارچین ۲ قاشق مرباخوری
شکر نصف پیمانه

دستور پخت کلوچه دارچینی

دستور پخت کلوچه دارچینی

دستور پخت کلوچه دارچینی

آرد، کرم تارتار و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. کره و شکر را هم بزنید، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید. مواد خشک را با مواد تر مخلوط کنید. در ظرف دیگری دارچین و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط نمایید و کنار بگذارید. خمیر را به شکل و اندازه گردو دربیاورید و آن را در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و با فاصله در سینی فر قرار دهید. کلوچه ها را به مدت ۱۲ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد بپزید.