انار میوه فصل پاییز و زمستان است و طعم آن گاهی ترش و گاهی شیرین و ملس می باشد. انار سرشار از آنتی اکسیدان های قوی، ویتامین C، مس و ویتامین های B6 و B5 است. این میوه ی خوش طعم با سرطان، آلزایمر و مشکلات گوارشی مقابله می کند و به لاغری، بهبود عملکرد مغز، درمان التهابات بدن، کاهش فشار خون و حفظ سلامت پوست کمک می نماید. از انار در بسیاری از دسرها، کیک ها، سالادها و غذاها استفاده می شود. یکی از مواد غذایی که می توان با انار درست کرد، مربای انار است.

بهبود سلامت قلب با این مربای فوق العاده

بهبود سلامت قلب با این مربای فوق العاده

روش تهیه ی مربا انار

این مربا یک صبحانه ی خوشمزه و مقوی است که می توانید آن را در فصل زمستان و پاییز درست نمایید و از مزه ی دلپذیر آن لذت ببرید. در این مطلب تصمیم داریم روش تهیه مربای انار را به شما عزیزان آموزش دهیم. اگر به خوردن انار و درست کردن مربای آن علاقمند هستید، تا انتهای این مطلب، همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه مربا انار

آب انار سه و نیم پیمانه
دانه انار یك پیمانه
شكر سه پیمانه
آب لیمو به مقدار لازم

دستور پخت مربای انار:

ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربای انار، یك بشقاب را در جای خنكی مثل یخچال قرار دهید. انار را به اندازه ی یک پیمانه، دانه دانه كنید و به اندازه ی سه و نیم پیمانه، آب بقیه انارها را بگیرید. در ظرف بزرگی، آب انار و شكر را با هم تركیب كنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 30 دقیقه آن ها را بجوشانید. دانه‌های انار و آب لیمو را به ظرف اضافه كنید و 30 دقیقه ی دیگر آن‌ ها را بپزید. برای این كه غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یك قاشق، یك قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچكانید و ظرف را سرازیر كنید، اگر به سختی روان شد، مربای شما آماده است. مربا را در ظرف تمیزی بریزید. درب آن را سفت ببندید و در جای تاریك و خنك قرار دهید.