انار میوه فصل پاییز و زمستان است و طعم آن گاهی ترش و گاهی شیرین و ملس می باشد. انار سرشار از آنتی اکسیدان های قوی، ویتامین C، مس و ویتامین های B6 و B5 است. این میوه ی خوش طعم با سرطان، آلزایمر و مشکلات گوارشی مقابله می کند و به لاغری، بهبود عملکرد مغز، درمان التهابات بدن، کاهش فشار خون و حفظ سلامت پوست کمک می نماید. از انار در بسیاری از دسرها، کیک ها، سالادها و غذاها استفاده می شود. یکی از مواد غذایی که می توان با انار درست کرد، مربای انار است.
روش تهیه ی مربا انار
این مربا یک صبحانه ی خوشمزه و مقوی است که می توانید آن را در فصل زمستان و پاییز درست نمایید و از مزه ی دلپذیر آن لذت ببرید. در این مطلب تصمیم داریم روش تهیه مربای انار را به شما عزیزان آموزش دهیم. اگر به خوردن انار و درست کردن مربای آن علاقمند هستید، تا انتهای این مطلب، همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه مربا انار
آب انار سه و نیم پیمانه
دانه انار یك پیمانه
شكر سه پیمانه
آب لیمو به مقدار لازمدستور پخت مربای انار:
ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربای انار، یك بشقاب را در جای خنكی مثل یخچال قرار دهید. انار را به اندازه ی یک پیمانه، دانه دانه كنید و به اندازه ی سه و نیم پیمانه، آب بقیه انارها را بگیرید. در ظرف بزرگی، آب انار و شكر را با هم تركیب كنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 30 دقیقه آن ها را بجوشانید. دانههای انار و آب لیمو را به ظرف اضافه كنید و 30 دقیقه ی دیگر آن ها را بپزید. برای این كه غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یك قاشق، یك قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچكانید و ظرف را سرازیر كنید، اگر به سختی روان شد، مربای شما آماده است. مربا را در ظرف تمیزی بریزید. درب آن را سفت ببندید و در جای تاریك و خنك قرار دهید.