کمتر کسی را می توان پیدا کرد که دچار این مشکل نشده باشد، برای همه ی ما اتفاق افتاده که ناخواسته غذایی که درست کرده ایم شور شده باشد و نمک آن غذا زیاد شده باشد.
این یک مشکل دردسر ساز برای همه می باشد، مخصوصا وقتی که مهمان های زیادی دارید و می خواهید برای آنها سنگ تمام بگذارید.

شوری غذات رو اینجوری از بین ببر
نمک یکی از چاشنی ها و طعم دهنده های غذا می باشد، کم و زیاد شدن نمک در غذا تاثیر خیلی زیادی روی طعم و مزه غذای شما دارد.
برای رفع این مشکل راه حل هایی را در اینجا گفته ایم که می تواند به شما درباره حل مشکل شوری غذا کمک کند؛ امیدوارم برایتان مفید باشد.
چگونه شوری غذا را کم کنیم؟
۱- آبلیموه:
شما با استفاده از آبلیمو در واقع برای طعم غذای خود، دو کار انجام داده اید. اولا اینکه آبلیمو شوری غذا را می گیرد و دوم اینکه طعم ملس به غذا می دهد.
۲- آب:
اضافه کردن آب به غذا، شوری آنرا تا حدی کاهش می دهد.
۳- ماست:
یکی از موادی که باعث کاهش شوری غذا می شود، ماست می باشد که طعم خوبی هم به غذای شما می دهد.
۴- شیرنارگیل:
شیرنارگیل هم باعث کاهش شوری غذا می شود ولی در آشپزی های ایرانی زیاد مورد استقبال نیست.
۵- قند:
اضافه کردن مقداری قند به غذای شور تا حدی شوری غذا را کم می کند اما برای غذای خیلی شور مناسب نیست.
۶- آرد:
کمی آرد به غذایتان اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، آرد تاثیر خوبی بر روی شوری غذا دارد.
۷- سیب زمینی خام:
سیب زمینی خام قدرت بسیار بالایی در جذب نمک اضافی غذا دارد.چند تکه سیب زمینی خام را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به غذای شور شده اضافه کنید. فقط مراقب آب غذای خود باشید چون سیب زمینی باعث تبخیر آب غذا می شود.
۸- تکه های خمیر:
استفاده از تکه های خمیر هم مانند برش های خام سیب زمینی است با این تفاوت که باعث تبخیر آب نمی شود.
۹- ترکیب سرکه و شکر:
اسیدی بودن سرکه و شیرینی شکر می تواند شوری غذا را خنثی کند و طعم غذا را قابل تحمل کند.