دال عدس رنگ قرمز یا نارنجی دارد و از عدس کمی کوچکتر است، دال عدس دارای مواد مغذی و معدنی بسیاری است. دال عدس یکی از حبوباتی است که خواص فراوانی دارد و کسی به آن توجه نمی کند، فیبر بالای دال عدس برای قند خون مفید است و باعث جلوگیری از بالا رفتن قند می شود.

خواص دال عدس

خواص دال عدس

دال عدس در پیشگیری و حفظ سلامت قلب موثر است. پروتئین موجود در گوشت گاو و دال عدس باهم برابر می باشد.

افرادی که بنابه هردلیلی از مصرف گوشت منع شده اند، دال عدس یک جایگزین مناسب برای گوشت می باشد.

افراد سالمند و کسانی که آرتروز دارند مصرف دال عدس برای آنها مفید می باشد.

کاروتن موجود در دال عدس از بهترین تقویت کننده های چشم می باشد.

روش تهیه معجون دال عدس و خرما:

۲ لیوان عدس قرمز را بدون روغن در ماهیتابه ای تفت بدهید و بعد آن را آسیاب کنید.

شیره خرما را به مقداری که لازم می دانید به مخلوط دال عدس آسیاب شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

می توانید کمی عسل هم به آن اضافه کنید و یا اگر شیره خرما نمی خورید به دال عدس آسیاب شده کمی عسل اضافه کنید و آن را میل کنید.

چه کسانی دال عدس را مصرف کنند:

۱- کسانی که مشکل بینایی دارند برای تقویت بینایی شان دال عدس مصرف کنند، دال عدس باعث افزایش نور چشم می شود.

۲- کسانی که دچار مشکلات قلبی هستند، به آنان توصیه می شود هفته ای دوبار دال عدس مصرف کنند.

۳- خوردن دال عدس به کاهش قند خون و تنظیم آن کمک می کند‌.

۴- فیبر موجود در دال عدس باعث کاهش کلسترول بد خون می شود.

۵- دال عدس به دلیل انرژی بالایی که دارند بهترین گزینه برای وعده صبحانه به حساب می آید.

۶- به دلیل داشتن آهن برای زنان باردار و سلامت جنین مناسب است.

۷- برای درمان دردهای مفصلی و استخوان استفاده می شود.