دلمه هاتو با این نکات ساده خوشمزه تر کن و آشپزیتو به رخ همه بکش. دلمه در شهر های مختلف با روش های متفاوتی به صورت ترش یا شیرین پخته میشود و از غذاهای لذیذ و خوشمزه ای ایست که طرفدار زیادی دارد بخصوص در این فصل که برگ درخت انگور تر و تازه را میتوان به راحتی تهیه کرد.

فرقی نمیکند شما دلمه را داخل مایکروفر یا در ماهیتابه درست کنید برای هر دو روش و برای هرسلیقه ای یاد گرفتن این ترفند ضروری است و به نرم شدن برگ مو و خوش طعم شدن دلمه تان بسیار کمک میکند.

2 ترفند ساده برای خوشمزه تر شدن دلمه!

2 ترفند ساده برای خوشمزه تر شدن دلمه!

مراحل پخت دلمه خوشمزه

برای خوشمزه شدن دلمه در مرحله اول باید لپه ها را حدود ۲ ساعت قبل بپزید. این مسئله که لپه ها به خوبی پخته شوند بسیار مهم است. در مرحله بعد از پخت لپه ها نیاز است که سبزی دلمه شامل مرزه، پیازچه، نعنا، جعفری، ترخون و هر یک از سبزی های معطر را آماده کنید. بعد از آن پارچه ای را پهن نمایید تا سبزی ها به خوبی خشک شوند و نم نداشته باشند. سبزی ها را خرد کرده و درون لپه، گوشت و برنج بریزید.

برنج را از قبل باید درون کاسه ای بریزید تا خیس بخورد. در قابلمه ‌ای برنج بپزید و با دیگر مواد ترکیب نمایید. پیاز را پوست بگیرید و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد نمایید. مقداری روغن درون ماهیتابه بریزید و اجازه دهید که پیازها به خوبی سرخ شوند. پس از آن مقداری زردچوبه و ادویه های دیگری که نیاز دارید را به مواد دلمه اضافه نمایید.

ترفند های خوشمزه تر شدن دلمه برگ مو

1- جوشاندن برگ موها

برای نرم شدن برگ موها و در کل خوشمزه شدن دلمه در قابلمه ای آب و کمی نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش آید، سپس برگ موها را داخل آب در حال جوش قرار دهید و بعد از یک دقیقه از داخل آب بیرون آورید وکمی آب سرد روی آن ها بریزید و بگذارید آب آنها کاملا برود سپس درون یک عدد از برگ موها به اندازه یک قاشق پر از مواد دلمه قرار دهید و بپیچید.

2- سبزی برای خوشمزه شدن دلمه

سبزی های خرد شده، ادویه جات و مواد اصلی غذا را با یکدیگر ترکیب کرده و به خوبی هم بزنید. برگ مو ها را باید درون قابلمه بپزید تا نیم پز شوند. برای خوشمزه شدن دلمه باید از انواع سبزی هایی که عطر و بوی خاصی دارند استفاده کنید. کف قابلمه را باید با برگ مو به طور کامل بپوشانید.

برگ موها را به صورت منظم در کف قابلمه قرار دهید. روی هر یک از دلمه ها ها را با برگ مو بپوشانید و یک پیش دستی روی برگ ها بگذارید. دو لیوان آب و یک مقدار روغن را با یکدیگر مخلوط کنید و در قابلمه بریزید. پس از آن اجازه دهید که غذا با حرارت ملایم بپزد تا بافت مناسبی به دست آورد.

نکته مهم : برای ترش شدن دلمه می توانید سرکه آن را بیشتر کنید. برای شیرینی تر شدن به همان تناسب شکر را اضافه کنید. در چاشنی برگ مو می توانید از رب انار، آبغوره و آبلیمو هم استفاده کنید.