خودکشی همیشه به این معنی نیست که شما احساس افسردگی و شکست بکنید و نخواهید به زندگی ادامه دهید بلکه آسیب به بدن و اعضای داخلی بدن به هر نحوی و با هر اشتباهی، نوعی خودکشی است. در حالی که باید به خودتان و بدنتان ارزش و احترام بگذارید و از این نعمت های حیاتی مراقبت کنید با رفتارهای اشتباه و برخی کارهای بی فایده و بی لزوم؛ خودتان، سیستم ایمنی تان و اعضای بدنتان که برای حیات شما درحال فعالیت هستند را دچار آسیب میکنید. از جمله ی این اشتباهات نگرانی و یا حرص و جوش است که عواقبی مثل بیماری ام اس دارد. در این مطلب از سایت استار بورس قصد داریم شما را با عوارض 6 کار اشتباه آشنا کنیم با ما همراه باشید تا یاد بگیرید با این عادت ها خودکشی نکنید.

فهرست دسترسی سریع

6 کار اشتباهی که با خودکشی فرقی ندارد

6 کار اشتباهی که با خودکشی فرقی ندارد

این کارها خودکشی است

ناراحتی :  ناراحتی و ناراحت بودن به طور مکرر و طولانی مدت، ریه را به شدت ضعیف میکند.

زمانی که فرد استرس را تجربه می‌کند، ریه‌ها دچار هایپرونتیلاسیون می‌شوند. هایپرونتیلاسیون معمولا به برهم خوردگی نظم سیستم خودکار تنفسی گفته می‌شود که در آن، ریه بیش از میزان احتیاج ضروری بدن، عمل دم و بازدم را انجام می‌دهد. از طرفی دیگر، پاسخ بدن به استرس با آزاد شدن مولکول‌هایی مانند هیستامین‌ها و لکوترین‌ها همراه می‌شود که موجب باریک شدن مسیر جریان تنفسی در ریه و ایجاد مشکلات تنفسی در فرد می‌شود.

استرس : استرس مشکلی ست که در هر سنی اتفاق می افتد و بسیار مهم است که با آن مقابله و به آرامش برسید و حتی اگر وضعیت استرسی بودن شما بسیار بالاست به پزشک مراجعه کنید چرا که استرس مستقیم بر تضعیف قلب و مغز تاثیر میگذارد.

اضطراب همچنین می‌تواند علائم جسمی ایجاد کند. مثلا هنگامی که استرس دارید معمولا دستانتان عرق می‌کنند و یا پاهایتان می لرزند.اگر اضطراب درمان نشود، می‌تواند به اختلالات مختلف روانی تبدیل شود و زندگی شما را مختل کند.

ترس : ترس داشتن به هر دلیلی کلیه را ضعیف کرده و در موارد جدی باعث بیماری میشود.

اختلالات اضطرابی باعث می‌شود بیشتر اوقات دچار اضطراب شوید و در انجام امور روزمره خود آنقدر احساس ناراحتی کنید که از انجامشان پشیمان شوید. یا ممکن است گاهی اوقات دچار اضطراب شوید، اما آنقدر شدید باشد که از ترس و وحشت خشک‌تان بزند. اگر اضطراب تقریبا در اکثر اوقات همراه شما هست، احتمال دارد که دچار اختلال اضطراب فراگیر شده باشید.

خشم : خشم و عصبانی بودن کبدتان را ضعیف و عملکرد آن را مختل میکند

مطالعات اخیر نشان می دهند زمانی که یک فرد استرس دارد، سلول های کشنده طبیعی در کبد افزایش پیدا می کند و در بعضی از موارد مرگ سلول کبد اتفاق می افتد و بیماری کبد را بدتر می کند.

این مطالعه همچنین نشان می دهد بخشی از مغز که کبد را کنترل می کند، با وجود استرس جریان خون را ضعیف تر می کند و عامل تحریک آسیب کبدی می شود. تعاملات بین استرس و کبد هنوز به طور کامل مطالعه نشده است اما چیزی که مشخص است، این است که استرس تأثیر منفی روی کبد دارد و فعالیت کبد را کند می کند.

همچنین ممکن است عامل التهابات در کبد هم باشد. یک عصب مشخص به نام عصب واگوس از مغز به کبد وصل می شود که می توان با تراپی ضد استرس، آن را آرام کرد که معمولاً از طریق هیپنوتیزم، دارو یا طب سوزنی است که به شدت اثر منفی استرس روی کبد را کاهش می دهد.

نگرانی : شاید خودتان متوجه شده باشید زمانی که نگرانید معده درد میگیرید یا اشتهای چیزی را ندارید؛ نگرانی باعث ضعیف شدن معده میشود.

معده‌درد عصبی به حالتی گفته می‌شود که معده انسان از عواطف و احساسات وی تأثیر گرفته و براثر حالاتی نظیر غم، اندوه، نگرانی، خشم، استرس، اضطراب، ترس و غیره، شروع به ترش‌کردن و رفلاکس کرده و محتویات معده را به سمت مری و حلق هدایت کند.

مشکلاتی که برای روان و احساس انسان به وجود می‌آید به‌صورت غیرمستقیم تأثیر خود را بر دستگاه گوارش و معده‌درد عصبی که به پشت می‌زند گذاشته و با تضعیف سیستم ایمنی بدن در کنار ایجاد تغییراتی در سطح ترشح هورمون‌های مختلف، باعث بروز التهاب و درد در مجاری گوارشی و مخصوصاً معده می‌شوند.

حرص و جوش : حرص و جوش زیاد موجب بیماری ام اس میشود.

اغلب بیماران مبتلا به ام اس را جوانانی با سنین بین 20 تا40 سال تشکیل می دهند و به گفته متخصصان مغز و اعصاب، استرس علاوه بر بروز این بیماری موجب تشدید آن در مبتلایان می شود.

حالا با دانستن این موارد خودتان تصمیم بگیرید برای سلامتی و بهبود زندگیتان چگونه این رفتارها را کنترل و مدیریت کنید.