آجیل یکی از تنقلات پرطرفدار و محبوب است که غنی از ویتامین، مواد معدنی و اسیدهای چرب ضروری بدن است. علاوه بر این، آجیل ها سرشار از آنتی اکسیدان می باشند و با بیماری های قلبی عروقی مقابله می کنند و خطر ابتلا به آن ها را کاهش می دهند. این تنقلات خوشمزه در کاهش وزن، تنظیم کلسترول خون، کاهش فشار خون و بهبود التهابات بدن موثرند. از آجیل ها و مغز ها می توان در تهیه غذا، دسر، کیک، شیرینی و حتی ترشی استفاده نمود. در این مقاله قصد داریم روش تهیه ی ترشی آجیل را به شما آموزش دهیم. این ترشی خاص و خوشمزه طبع گرم و ظاهری بسیار شیک و مجلسی دارد و جزو ترشی های گران قیمت به شمار می رود.
روش تهیه ی ترشی آجیلی
از این ترشی بی نظیر می توانید در کنار انواع غذاها استفاده کنید. علاوه بر این، ترشی آجیل به دلیل ظاهر زیبا و شیکی که دارد، برای استفاده در مهمانی ها یک گزینه ی عالی می باشد.
مواد لازم برای تهیه ترشی آجیلی
- بادام هندی 200 گرم
- بادام درختی 200 گرم
- گردو 200 گرم
- پسته 200 گرم
- برگه زردآلو 250 گرم
- آب جوش سه و نيم پيمانه (600 ميليليتر)
- سركه سفيد سه و نيم پيمانه (600 ميليليتر)
- چوب دارچين چند تكه كوچك
- هل يك و نيم قاشق چاي خوری
طرز تهيه ترشی آجیلی
تمام مغزها را به طور جداگانه در آب خيس كنيد و پوست آنها را جدا كنيد. آنها را روی يك پارچه تميز پهن كنيد تا كاملاً خشك شوند. برگهها را یک شب با آبجوش خيس كنيد تا كاملاً نرم شوند. برگه های نرم شده را با سركه مخلوط کنید و ظرف را روی حرارت قرار دهيد تا چند دقيقه بجوشد. سپس آنها را در مخلوط كن ريخته و پوره كنيد تا به صورت سس در آيد. پس از آن ادويهها و آجيل را به سس اضافه كنيد و خوب مواد را با هم مخلوط نمایید. اجازه دهید مواد کاملا سرد شوند. بعد از سرد شدن ترشی را در يك شيشه تميز ريخته و در يخچال نگهداری كنيد.
نكات مهم برای تهیه ترشی آجیلی
1 – تمام آجيلها بايد به صورت خام باشند.
2 – طعم اين ترشی ملس است، شما می توانيد بنا بر ذائقه خود برگه زردآلو و سركه آن را كم يا زياد كنيد.
اولین نفر باشید دیدگاهی ثبت میکند