بهترین نوع گوشت از نظر هضم راحت تر چه نوع گوشتی می باشد؟ در طب سنتی مصرف گوشت مرغ و خروس توصیه شده است. مرغ هایی که به صورت صنعتی پرورش داده می شوند مزایای زیادی ندارند.
گوشت مرغ هیچ گاه جایگزین گوشت گوسفند یا بزغاله نمی شود، در مصرف گوشت مرغ باید کیفیت گوشت هم در نظر گرفته شود.

هضم آسان و راحت با مصرف این گوشت
گوشت گوسفند، به ویژه گوسفندی که زیر یکسال سن دارد بهترین نوع گوشت محسوب می شود.
گوشت گوساله و گوسفند غلظت زیادی داردو هضم آنها به سختی انجام می شود، به همین علت برای همه سنین مناسب نیست هم چنین سودای گوشت قرمز زیاد است .
کسانی که کار سنگین انجام می دهند مثل کارگران و هم چنین ورزشکارانی که فعالیت های سنگین دارند، هضم بهتری دارند و هضم سریع تر انجام می شود.
سردی گوشت گاو و گوساله زیاد است برای همین درفصول سرد سال توصیه نمی شود.هم چنین گوشت گوساله به دلیل سودا بودن، بیماری افسردگی، وسواس و… را افزایش می دهد.
گوشت گوسفند و گوسفندی که زیر یکسال سن دارد بهترین نوع گوشت برای مصرف می باشد و هضم آن بسیار سریع و راحت انجام می شود.
گوشت شتر هم به علت داشتن غلظت بالا، دیر هضم می باشد و برای کسانی که غلظت خون دارند توصیه نمی شود.
گوشت شتر دارای طبع گرم است و خیلی ها گوشت گوساله که سرد است را با گوشت شتر مخلوط می کنند. مخلوط گوشت گوساله و شتر به دلیل غلظت بالای هردو گوشت هضم سخت تری دارد.
گوشت ماهی هم دارای طبع سرد و تر می باشد. و مصرف آن به همه افراد توصیه نمی شود. گوشت ماهی برای افرادی که ساکن مناطق دریایی هستند مثل جنوب و دریای شمال مناسب می باشد.
زیتون، سیر و خرما از جمله مصلحهای گوشت ماهی هستند همچنین پیاز و ادویهجات گرم مصلح گوشت گوساله هستند که توصیه میشود در هنگام مصرف این نوع گوشت مورد استفاده قرار بگیرند، دنبه نیز مصلح گوشت گوساله و گوسفند است و در هنگام مصرف کباب این دو نوع گوشت میتوان از سماق استفاده کرد.