مرغ لواشکی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است که طرفداران خاص خود را دارد و احتمالا در به خانه میگردم دیدید. برای تهیه این مرغ لواشکی خوشمزه به شما توصیه می‌کنم طبق مراحل زیر پیش روید. ما در ادامه طرز تهیه این مرغ خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد.

با توجه به اینکه مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در ایران می‌باشد آن را می‌توان در انواع غذاها به کار برد.یکی از غذاهایی که با مرغ می‌توان تهیه کرد مرغ لواشکی است که برای افرادی که غذاهای ترش دوست دارند این غذا می‌تواند گزینه ی بسیار عالی باشد.

مواد لازم

پیاز درشت : دو عدد

روغن : به میزان لازم

مرغ : چهار تکه

نمک فلفل، زردچوبه :  به مقدار لازم

زعفران دم کرده : نصف استکان

رب انار : یک قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی : یک قاشق مربا خوری

لواشک ملس : چند تکه

آب نارنج یا آب لیمو تازه : دو قاشق غذا خوری

شکر بنا به ذائقه : کمی

دستورالعمل تهیه مرغ لواشکی

تهیه مرغ لواشکی

تهیه مرغ لواشکی

در ابتدا دو عدد پیاز را بردارید. آنها را بشویید به شکل خلالی خرد کنید. درون یک تابه که از قبل روغن ریخته اید و داغ شده است پیازها را اضافه کنید.
وقتی که رنگ پیازها طلایی شد به آن نصف استکان آب اضافه کنید و آنقدر تفت دهید که آب پیاز مجدداً کشیده شود و پس از کشیده شدن آب آن دوباره مقداری آب به آن اضافه کنید تا پیاز خوش رنگ و کاراملی داشته باشید.
? حالا در این مرحله مرغ را همراه با زردچوبه، فلفل سیاه، زعفران دم کرده و نمک به تابه‌ای که در آن پیاز کاراملی وجود دارد اضافه می‌کنید. به مدت ۳۰ دقیقه به آن وقت دهید تا روی حرارت کم دو طرف مرغ مغز پخت شود و طلایی گردد.
چند تکه لواشک ملس با توجه به ذائقه خود و آلو را در کنار تکه‌های مرغ سرخ شده قرار دهید.
حالا در نصف لیوان آب جوش، مقداری رب انار با گوجه فرنگی، آبلیموی تازه یا آب نارنج بریزید، مخلوط کرده و اگر دوست داشتید مقداری شکر به آن اضافه کنید.
مخلوط به دست آمده را به مواد اضافه کنید و مجدداً اجازه دهید مرغ‌ها به مدت ۲۰ دقیقه با این مواد طعم‌دار شوند و روغن بیندازند.
در انتها مرغ لواشکی شما آماده است می‌توانید آن را درون یک ظرف مناسب سرو کنید و در کنار کته شمالی مصرف نمایید.