گردو یکی از مغزی جات مفید و پرخاصیت می باشد، گردو برای سلامت پوست و مو استفاده می شود. در بسیاری از محصولات آرایشی و بهداشتی عصاره گردو به کار رفته است. گردو حاوی ویتامین B6، مس، اسید فولیک بالا، فسفر و منگنز می باشد.

خواص گردو در بارداری

خانم های باردار از گردو به عنوان یک آجیل و میان وعده استفاده کنند، گردو دارای فیبر، پروتئین، فیبر، چربی های مفید، و آنتی اکسیدان می باشد، گردو بسیار مناسب برای مادر و جنین می باشد و از سوءتغذیه جلوگیری می کند.

۱- ضریب هوشی جنین:

گردو به دلیل داشتن اسید های چرب امگا ۳ ، باعث افزایش هوش جنین می شود، این چربی یکی از مهم ترین مواد برای تقویت هوش جنین است.

۲- کنترل فشار خون مادر:

گردو باعث شل شدن رگ های خونی می شود و از فشار خون بالا جلوگیری می کند.

۳- کاهش کلسترول مادر:

گردو حاوی استرول های گیاهی می باشد، که کلسترول خون را کنترل می کند، و هم چنین کلسترول خوب خون را افزایش می دهد.

۴- افزایش حس سیری:

فیبر و پروتئین بالای گردو باعث می شود که شما احساس سیری داشته باشید و از پرخوری و اضافه وزن در بارداری جلوگیری می کند.

۵- تنظیم خواب مادر:

گردو حاوی ملاتونین می باشد که باعث بهبود خواب بخصوص در ماه های اول بارداری می شود.

۶- جلوگیری از افسردگی مادر:

اسید آلفا لنولنیک در گردو با افسردگی بعد از زایمان که ممکن است خانمها دچار آن شوند مبارزه می کند.

۷-تقویت سیستم ایمنی:

گردو حاوی تانن، کینون، پلی فنول، ویتامین E ، مس است که سطح ایمنی بدن ماد را زیاد می کند و از آسیب دیدن سلول های بدن مادر و جنین جلوگیری می کند.