ادویه را بخش معطر گیاه معرفی می کنند، ادویه مواد گیاهی استفاده شده به منظور طعم و عطر به مواد غذایی استفاده می شوند. ادویه از دانه خشک شده، میوه، ریشه، پوست یا مواد غذایی است.

همه چیز درباره ادویه ماه تولدت

همه چیز درباره ادویه ماه تولدت

ادویه جات به غذا رنگ فوق العاده ای می دهند.

ادویه هر ماه تولد :

ادویه ها به صورت خشک فروخته می شوند و به این معنی نیست که خراب نمی شوند بلکه ادویه ها اگر در معرض نور و گرما باشند خاصیت خودشان را از دست می دهند.
ادویه ها را در شیشه های مات و یا قوطی در یک کابینت تاریک نگهداری کنید.

۱- فروردین:

زعفران!
گرم و صمیمی ، مغرور اما اجتماعی

زعفران

زعفران

۲- اردیبهشت:

زرد چوبه!
بازیگوش و شوخ اما پرخاصیت

زردچوبه

زردچوبه

۳- خرداد:

کاری!
بی ثبات اما با وفا

کاری

کاری

۴- تیر:

دارچین!
مهربان و گرم اما زودجوش

دارچین

دارچین

۵- مرداد:

فلفل قرمز!
پرانرژی و جذاب اما بد اخم

فلفل قرمز

فلفل قرمز

۶- شهریور:

آویشن:
خوب و خوش برخورد

آویشن

آویشن

۷- مهر:

نمک!
مهربان و بامزه

نمک

نمک

۸-آبان:

فلفل سیاه!
پرنفوذ، دلسوز اما گزنده

فلفل سیاه

فلفل سیاه

۹- آذر:

پودر سیر!
بامرام و جذاب اما تند

سیر

سیر

۱۰- دی :

زیره!
مظلوم و دانا!

زیره

زیره

۱۱- بهمن:

شکر!
شیرین اما خطرناک

شکر

شکر

۱۲- اسفند:

نعناع!
خشک، دلچسب، باکلاس

نعناع

نعناع