قارچ حاوی پروتئین، آمینو اسید، ویتامین، املاح معدنی، آنتی اکسیدان و آنتی بیوتیک است. این گیاه خوشمزه در بهبود کم خونی، کنترل میزان کلسترول خون، سلامت استخوان ها، تقویت سیستم ایمنی، تنظیم فشار خون، کاهش وزن و پیشگیری از سرطان موثر است. از قارچ در تهیه دسر، سالاد، سس و غذاهای مختلف استفاده می شود. این گیاه طعم بسیار خوبی دارد و سبب خوشمزه و لذیذ شدن غذاها می شود.

املت خوشمزه با قارچ به روش ایتالیایی

املت خوشمزه با قارچ به روش ایتالیایی

روش تهیه ی املت ایتالیایی

یکی از غذاهای خوشمزه که می توان با قارچ درست کرد، املت ایتالیایی است. این غذا با قارچ، کدو، ذرت، تخم مرغ، پنیر پیتزا و … درست می شود. در ادامه روش پخت آن به طور کامل توضیح داده شده است.

مواد لازم برای تهیه املت ایتالیایی

  1. پیاز خرد شده 1 عدد
  2. قارچ خرد شده به میزان دلخواه
  3. کدوی خرد شده به میزان دلخواه
  4. دانه ذرت به میزان دلخواه
  5. خرده نان کمی
  6. تخم مرغ زده شده 5 عدد
  7. پنیر پیتزا به میزان دلخواه
  8. نمک و فلفل به میزان دلخواه

دستور پخت املت ایتالیایی

پیاز، کدو و قارچ را با هم کمی در‌ روغن تفت‌ دهید و ذرت را به آن ها اضافه کنید. مواد تفت داده شده را به تخم مرغ های‌ زده‌ شده، پنیر، فلفل، نمک و خرده نان‌ اضافه کنید.‌ مایه‌ به دست آماده باید غلیظ باشد. مواد را در ماهیتابه حاوی کره بریزید و دو طرف را مانند کوکو سرخ کنید.