خوردن بعضی غذاها و خوراکی ها به طور همزمان به نوعی سم برای بدن به حساب می آید و علاوه بر صدمه به یک بخش یا عضوی از بدن ممکن است باعث مرگ ناگهانی شود. لازم است این ترکیبات مرگ بار را بشناسید و از مصرف آنها خودداری کنید. به طور مثال احتمالا شنده باشید که خودن ماهی به همراه ماست اصلا خوب نیست و نباید این دو به طور همزمان خورده شود کمترین عوارض این ترکیب سمی اسهال و نفخ معده است و همچنین موجب حساسیت های پوستی هم میشود. در این مقاله از استار بورس با ما همراه باشید تا 10 تا از بدترین ترکیبات غذایی را به شما معرفی کنیم.

ترکیباتی که خوردن آن باعث مرگ ناگهانی میشه

ترکیباتی که خوردن آن باعث مرگ ناگهانی میشه

ترکیبات سمی مرگ بار❌

  1. کله پاچه با انگور
  2. ماست با ماهی
  3. خرمالو با اسفناج
  4. نوشابه گازدار با آدامس نعنایی
  5. ماهی با دوغ
  6. تخم مرغ با تن ماهی
  7. خربزه با عسل
  8. گیلاس با آب
  9. انار با حلیم
  10. کشک باسرکه

چند مورد دیگر از غذاهایی که موجب مرگ ناگهانی میشود را در ادامه میخوانید.

مرگ ناگهانی با بادام تلخ

بادام‌ها تنها زمانی خطرناک هستند که نوع اشتباه را مصرف کنید. بادام‌های شیرین در صورت مصرف متعادل، خوراکی‌هایی سالم هستند، اما بادام‌های تلخ حاوی سطوح بالای هیدروژن سیانید هستند.

تنها ۷ تا ۱۰ دانه بادام تلخ خام می‌تواند یک فرد بزرگسال را به‌شدت بیمار کرده و به طور بالقوه موجب مرگ یک کودک شود. با این وجود، بادام‌های تلخ نوعی از این ماده غذایی هستند که برای عصاره‌گیری استفاده می‌شوند و به دلیل پشت سر گذاشتن روند فرآوری به گزینه‌ای بی‌خطر تبدیل می‌شوند.

مرگ ناگهانی با ماهی تن

ماهی تن از جمله ماهی‌هایی است که جیوه جذب می‌کند که می‌تواند انباشت این ماده در بدن افرادی که به مقدار زیاد ماهی تن مصرف می‌کنند را در پی داشته باشد. جیوه می‌تواند آسیب جدی به کلیه‌ها وارد کند یا وارد مغز شده و موجب بروز نشانه‌های دیوانگی شود.

با انباشت جیوه در بدن، این ماده می‌تواند محرکی برای انواع مختلف بیماری ها، از جمله مواردی مرگبار شود. پس در شرایطی که یک یا دو وعده ماهی تن مساله ساز نیست، مصرف منظم آن می‌تواند به افزایش سطوح جیوه در بدن انسان منجر شده و شرایطی ناخوشایند را رقم بزند.

مرگ ناگهانی با بادام هندی

بادام هندی خام حاوی ماده‌ای به نام «اوروشیول» است که این ترکیب شیمیایی در پیچک سمی نیز یافت می‌شود و می‌تواند موجب واکنش‌های آلرژیک مرگبار در برخی افراد شود. باید به این نکته توجه داشته باشید که نمونه‌های بادام هندی موجود در بازار که به عنوان خام فروخته می‌شوند در واقع خام نبوده و بخارپز شده‌اند تا اوروشیول در آن‌ها از بین برود.

این نکته‌ای مهم است و باید از مصرف بادام هندی واقعا خام که از درخت جدا می‌شود، پرهیز کنید.

مرگ ناگهانی با عسل غیر پاستوریزه

عسل غیر پاستوریزه یا خام اگر حاوی «گرایانوتوکسین» باشد می‌تواند به یک ماده غذایی خطرناک تبدیل شود. این اتفاقی زمانی رخ می‌دهد که زنبورهای گرده‌افشان روی گیاهانی که حاوی این ماده سمی هستند، می‌نشینند. پاستوریزه کردن عسل سطوح گرایانوتوکسین را به محدوده بی خطر کاهش می‌دهد، اما عسلی که این فرآیند را پشت سر نمی‌گذارد می‌تواند خطرناک باشد.

تنها یک قاشق غذاخوری گرایانوتوکسین غلیظ می‌تواند موجب سرگیجه، ضعف، تعریق، و استفراغ برای بیش از ۲۴ ساعت شود. به طور ویژه، مصرف این ماده می‌تواند افرادی که از نقص ایمنی رنج می‌برند را در معرض خطر مرگ قرار دهد.

مرگ ناگهانی با گوجه‌فرنگی

گوجه‌فرنگی یکی از پرمصرف‌ترین مواد غذایی در سراسر جهان است. از خود گوجه‌فرنگی در غذاهای مختلف استفاده می‌شود و رب و سس آن نیز بسیار پرطرفدار است. با این وجود، ساقه‌ها و برگ‌های گوجه‌فرنگی حاوی سموم قلیایی هستند.

اگرچه باید مقدار زیادی برگ گوجه‌فرنگی مصرف کنید تا جان خود را از دست بدهید، اما مقدار کم آن نیز می‌تواند موجب ناراحتی شدید معده شود.