یکی از دسر های پر طرفدار شناخته شده برای پذیرایی در مهمانی های مختلف ژله می باشد. هر کسی ممکن است به هنگام درست کردن این دسر خوش طعم با مشکل مواجه شده و حتی بعد از گذشت زمان لازم، متوجه شویم که ژله نبسته و آماده مصرف نیست! در ادامه به دلایلی که باعث این مشکل می شوند اشاره می کنیم.

دلایل نبستن ژله

علت نبستن ژله

ابتدا لازم است بدانید که نمی توان یک دلیل واحد را برای نبستن ژله نام برد، چرا که به روش تهیه آن بستگی دارد و جابجایی حتی یک اصل از دستور تهیه آن ممکن است باعث بروز این مشکل شود.

ژله

ژله

فلذا رعایت گام به گام نکات لازم ضروری می باشد و حتی اگر نسبت به یک مرحله بی توجهی شود نتیجه ی دلخواه حاصل نمی گردد.

دلایل نبستن ژله

ژله

ژله

رعایت نکردن مقادیر مواد اولیه:

کم یا اضافه کردن آب یا پودر ژله باعث بروز مشکل در تهیه آن می شود.

عجله در تهیه:

ژله

ژله

عجله داشتن در تهیه آن باعث می شود زمان کافی برای حل شدن پودر در آب جوش گذاشته نشود و در نتیجه دانه های پودری آن به خوبی با آب ترکیب نمی شود که در نتیجه باعث شل شدن یا کدر شدن ژله می شود.

قرار دادن ژله در فریزر:

یکی از مراحل موجود در روند تهیه ژله قرار دادن آن در یخچال می باشد. اما بعضی افراد به جای یخچال از فریزر استفاده می کنند که این کار باعث یخ زدن مایع ژله و نبستن آن می شود.

در انتها برای تسهیل در جدا سازی ژله از قالب، توصیه می کنیم ابتدا قالب را با روغن کمی چرب نمایید و کمی شکر به آن پاشیده و در فریزر قرار دهید. پس از گذشت چند دقیقه آن را بیرون آورده و مایع ژله را درون آن بریزید و در یخچال قرار دهید.