رژیم غذایی گیاهی نوعی رژیم غذایی است که افراد فقط از سیزیجات، گیاهان و میوه ها در برنامه غذایی خود استفاده می کنند. این رژیم در چند دهه ی اخیر طرفداران بسیاری پیدا کرده است. برخی از افراد به دلیل کاهش وزن و تناسب اندام، برخی برای سلامتی و تعدادی زیادی از افراد به جهت حمایت از حیوانات و محیط زیست تصمیم به پیروی از رژیم غذایی گیاهی می گیرند. اگر شما هم جزو این افراد هستید و تصمیم دارید برای مدت کوتاهی یا همیشه از رژیم غذایی گیاهی و وگان پیروی کنید و به دنبال یک صبحانه ی گیاهی لذیذ و مقوی هستید، تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

صبحانه گیاهی با بادام هندی

صبحانه گیاهی با بادام هندی

مواد لازم برای تهیه ی پنیر بادام هندی

در این مقاله تصمیم داریم به شما آموزش دهیم که چگونه فقط با یک پیمانه بادام هندی یک پنیر خوشمزه و گیاهی درست کنید. تهیه ی این پنیر گیاهی بسیار آسان است و شما با کمترین مواد غذایی می توانید آن را درست کنید و برای صبحانه از آن استفاده نمایید.

  • 1 پیمانه بادام هندی
  • 3/4 پیمانه آب
  • 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
  • 1 قاشق غذاخوری پودر آگار آگار
  • 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
  • 1 حبه سیر
  • 1 قاشق مرباخوری نمک

روش تهیه پنیر بادام هندی

صبحانه گیاهی با بادام هندی

بادام های هندی را در طول شب بگذارید تا در آب خیس بخورند. سپس آن ها را از آب بیرون آورده و پوستشان را جدا کنید. تمام مواد به جز پودر آگار آگار و آب را در دستگاه غذاساز بریزید و خوب آسیاب کنید تا نرم و یکنواخت شوند. بعد از اینکه مواد کاملا نرم و لطیف شدند، پودر آگار آگار را با آب مخلوط کنید و آن را روی اجاق گاز بگذارید و به سرعت هم بزنید. حدود ۵ دقیقه طول می کشد تا بافت لطیف و ژلاتینی پیدا کند. سپس آن را به بقیه مواد اضافه کنید. مخلوط به دست آمده را در توری یا پارچه مخصوص صاف کنید، کمی آن را فشار دهید و آن را یک شب در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرید.

نکات مهم

  • اگه می خواهید پنیر سفت تری داشته باشید، آن را در دستگاه خشک کننده مخصوص میوه و سبزی به مدت 6 ساعت قرار دهید تا کاملا سفت شود.
  • پودر آگار آگار یک ژلاتین گیاهی است که می توانید آن را از لوازم قنادی ها تهیه کنید.