رژیم غذایی گیاهی نوعی رژیم غذایی است که افراد فقط از سیزیجات، گیاهان و میوه ها در برنامه غذایی خود استفاده می کنند. این رژیم در چند دهه ی اخیر طرفداران بسیاری پیدا کرده است. برخی از افراد به دلیل کاهش وزن و تناسب اندام، برخی برای سلامتی و تعدادی زیادی از افراد به جهت حمایت از حیوانات و محیط زیست تصمیم به پیروی از رژیم غذایی گیاهی می گیرند. اگر شما هم جزو این افراد هستید و تصمیم دارید برای مدت کوتاهی یا همیشه از رژیم غذایی گیاهی و وگان پیروی کنید و به دنبال یک صبحانه ی گیاهی لذیذ و مقوی هستید، تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه ی پنیر بادام هندی
در این مقاله تصمیم داریم به شما آموزش دهیم که چگونه فقط با یک پیمانه بادام هندی یک پنیر خوشمزه و گیاهی درست کنید. تهیه ی این پنیر گیاهی بسیار آسان است و شما با کمترین مواد غذایی می توانید آن را درست کنید و برای صبحانه از آن استفاده نمایید.
- 1 پیمانه بادام هندی
- 3/4 پیمانه آب
- 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
- 1 قاشق غذاخوری پودر آگار آگار
- 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
- 1 حبه سیر
- 1 قاشق مرباخوری نمک
روش تهیه پنیر بادام هندی
بادام های هندی را در طول شب بگذارید تا در آب خیس بخورند. سپس آن ها را از آب بیرون آورده و پوستشان را جدا کنید. تمام مواد به جز پودر آگار آگار و آب را در دستگاه غذاساز بریزید و خوب آسیاب کنید تا نرم و یکنواخت شوند. بعد از اینکه مواد کاملا نرم و لطیف شدند، پودر آگار آگار را با آب مخلوط کنید و آن را روی اجاق گاز بگذارید و به سرعت هم بزنید. حدود ۵ دقیقه طول می کشد تا بافت لطیف و ژلاتینی پیدا کند. سپس آن را به بقیه مواد اضافه کنید. مخلوط به دست آمده را در توری یا پارچه مخصوص صاف کنید، کمی آن را فشار دهید و آن را یک شب در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرید.
نکات مهم
- اگه می خواهید پنیر سفت تری داشته باشید، آن را در دستگاه خشک کننده مخصوص میوه و سبزی به مدت 6 ساعت قرار دهید تا کاملا سفت شود.
- پودر آگار آگار یک ژلاتین گیاهی است که می توانید آن را از لوازم قنادی ها تهیه کنید.
اولین نفر باشید دیدگاهی ثبت میکند